15 ytlye de ritter var, 180 ytlye de. Piyasaı 60 ytl olan ritterlardan kullanıyorum, gayet de ince.Doomed demiş ki:abi bende bi ritter var yorgan gibi yaaaa nasıl ince ki?
LeprosyX demiş ki:Jackson lara EMG manyetiklerin gitmeyeceği doğrumudur?Yani Jackson alırken duncan designed manyetikli gitarları mı tercih etmeliyiz?Eğer bu tamamen saçmalıksa, sizce hangisi daha iyidir, ben çok anlamıyorum bu işlerden ama EMG aktif manyetiklerin iyi olduklarını biliyorum özellikle metal için...
LeprosyX demiş ki:DXMG ile KVX10 arasında tercih yapmak isteseniz hangisini seçersiniz ?Bu soru saçma oldu ama, benim hep eskiden beri üçgen gitar merakım vardı.Ama bundan önce hep DXMG yle aynı kasada olan gitar kullandım[adı ne oluosa bilmiorum].Birde ikisininde klavyeleri ince oluyor di mi ?
LeprosyX demiş ki:Dxmg lerde gövde alder, klavye de snaırım rosewood.Bir de EMG HZ ler var.Onları satıp üstüne 81 85 alsam ne kadara ihtiyacım olur ?
Birde bilmediklerimi de sorayım da öğreniyim öyle öyle ( : Coil tap olayı ne oluyo acaba ?
Deathcallsdeath demiş ki:Dxmg tabi ki üst seri çünkü.
🙂
Benim bir sorum olacak charvellerde kullanılan poplar ağacı hakkında bilgi verir misiniz iyi mi kötü mü :\ ilk kez duydum.
Deathcallsdeath demiş ki:Dxmg tabi ki üst seri çünkü.
🙂
Benim bir sorum olacak charvellerde kullanılan poplar ağacı hakkında bilgi verir misiniz iyi mi kötü mü :\ ilk kez duydum.
Blessed_Spirit demiş ki:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ibanez rg1570 için dk2 dinky ye vereceğim paranın 250 euro fazlası verilir mi? bu arada gitarlar solak🙁
midnite demiş ki:Blessed_Spirit demiş ki:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ibanez rg1570 için dk2 dinky ye vereceğim paranın 250 euro fazlası verilir mi? bu arada gitarlar solak🙁
aynı ikilemde ben de kalmıştım ama tercihimi dk2 den yana kullandım. ama bi gözüm hala ibanez de itiraf edeyim😛 (bkz. avatarım)
midnite demiş ki:Blessed_Spirit demiş ki:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ibanez rg1570 için dk2 dinky ye vereceğim paranın 250 euro fazlası verilir mi? bu arada gitarlar solak🙁
aynı ikilemde ben de kalmıştım ama tercihimi dk2 den yana kullandım. ama bi gözüm hala ibanez de itiraf edeyim😛 (bkz. avatarım)
hocam köprü edge proDaveMustaine_64 demiş ki:midnite demiş ki:Blessed_Spirit demiş ki:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ibanez rg1570 için dk2 dinky ye vereceğim paranın 250 euro fazlası verilir mi? bu arada gitarlar solak🙁
Valla Ibanez'i kötülemek için söylemiyorum, üst model ve eski Ibanezleri çok severim ama Dk-2 her açıdan rg1570ten daha iyi bir gitar bence 🙂 Yeni 1570lerde köprü olarak ne kullanıyolar bilmiyorum ama eğer iyi birşeyse sadece o dk-2den iyi olabilir onun dışında "bence" dk-2 her açıdan daha iyi bir gitar...