masterofpuppetsasd demiş ki:cavernosum demiş ki:2006'dan itibaren original floyd var :twisted: 😆
iyide o zaman özelliklere floyd rose orginal yerine Floyd Rose® FRT-O2000 Tremolo yazmazlardı. 🙂 bak mesela sl1 in özelliklerinde Floyd Rose® Original™ Double Locking 2-Point Tremolo şeklinde geçiyor.ayrıca iki tremolo sistemine yakından bakalım istersen şekil olarak da farklılıklarını görebilirsin 😉
sl3 tremolosu Floyd Rose® FRT-O2000 Tremolo
sl1 Floyd Rose® Original™ Double Locking 2-Point Tremolo
Jackson'a bak sen adamı yalancı konumuna düşürüyor 😆masterofpuppetsasd demiş ki:cavernosum demiş ki:2006'dan itibaren original floyd var :twisted: 😆
iyide o zaman özelliklere floyd rose orginal yerine Floyd Rose® FRT-O2000 Tremolo yazmazlardı. 🙂 bak mesela sl1 in özelliklerinde Floyd Rose® Original™ Double Locking 2-Point Tremolo şeklinde geçiyor.ayrıca iki tremolo sistemine yakından bakalım istersen şekil olarak da farklılıklarını görebilirsin 😉
sl3 tremolosu Floyd Rose® FRT-O2000 Tremolo
sl1 Floyd Rose® Original™ Double Locking 2-Point Tremolo
gogostar demiş ki:Bana lisanslı gibi geldi.
"FRT-O2000" araması yapınca SL-3'ten başka bir sonuç çıkmıyor.
Orijinal Floyd Rose olsaydı üst kısımda Floyd Rose yazardı.
http://www.floydrose.com/bridges.html
Atalay demiş ki:Floyd Rose iyi de en üst modellerine artık Kahler opsiyonu koysalar iyi olur. Onlar da taş gibi tremolo.
Reeve demiş ki:Arkadaslar, zevk renk tabi 🙂 bende acikcasi yukaridaki gitari hic mi hic sevmedim. Bevel olayina oldum olasi uyuz oldum zaten, bence tipini bozuyor.. Tek manyetikte hic guzel durmuyor randy rhoads'da, iki hum cok daha gidiyor tipine. Bence tek artisi 24 perde olmasi. Sahsi gorusum, Jackson zaten en guzel modellerini standard olarak uretiyor, SL1, SL2H, RR1, KV2, KE2, WR1 vs... Bu aletlerde begenmedim hic bir sey yok, sadece Jackson headstock biraz daha agresif hale getirelebilirmis diye diyorum, bazi Carvin'ler (eski Carvin'ler, Ibanez vari headstock'lu Carvin'ler degil) daha keskin hatlara sahipler :roll:
Bide yukarida arkasinda made in japan damgasi olan Jackson'in headstock'una bakin, obez..