M
Metalli Head
geldimi acaba?Kardeşim ürün için görüştüm istediğin gitarın ekim 15 tarihinde türkiye'ye geleceğini söylüyorlar ...
geldimi acaba?Kardeşim ürün için görüştüm istediğin gitarın ekim 15 tarihinde türkiye'ye geleceğini söylüyorlar ...
Charvel Rising Sun istermisin? HSS![]()
(Snow White)
Bu gitarın 0 halini almak istiyorum. Satan veya getirtebilen kişiler bana mesaj atsın. Ödemeyi nakit olarak yapmayı düşünüyorum.
Charvel Rising Sun istermisin? HSS
Bu gitara alternatif olarak Japon limited edition KV3 verebilirim.Daha önce getirme şansınız yok mu acaba ? Veya bu ürünü getirtebilir misiniz ?
Jackson KVMG Pro Series King V EB Black
![]()
Sahibinden.com da bir arkadaş bu modelin siyahını satıyor düşünürseniz fiyatıda iyi gibi. Linki aşağıda;
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...eri-charvel-japan-siyah-socal-144701090/detay
mydukkandan sipariş üzerine getirtme imkanın mevcut ancak hangi üretimi olur onu bilemem japon bulursan hemen al meksikadan iyi olduğu kesin
benim de almak istedigim bir gitar, o yuzden mesajim bulunsun 🙂
aynen öyle zaten jacksonun japon üretimi ile aynı charvel lar... aynı fabrikada üretiliyor jackson ile bildiğim kadarıyla...charvel san dimaslar usa ve japonlar neredeyse aynı kalitede custom usalar hariç. Meksika ise meksika fender mantığında üretiliyor
Hazır konu açılmışken bir daha konu açmayayım. Bu hafta içinde yeni bir elektro gitar alıyorum. Maksimum bütçe 3500 tl ve aklımda ilk sırada Charvel So Cal var (Meksika üretimi ve sıfır olarak). Dolayısıyla birkaç soru sormak istiyorum.
1-) Kafamı allak bullak eden birşey duydum. "Meksika üretim Charvel alma verdiğin paraya yazık." demişlerdi. Eğer deneyen varsa sizin görüşünüzce nasıl bir gitardır? Tarzım 80s hard rock ve heavy metal parçalar ağırlıklı çalıyorum. Ve shred sololar.
2-) Kullanılan malzeme ve işçilik nasıldır?
3-) Eğer iyi bir gitar değilse bana bu bütçede bir gitar önerebilir misiniz özel mesaj yoluyla?