biz de sex pistols koyduk.dağıldı zaten onlar.kullanmayalım mı.ayrıca sid vicius anısına koyduk.töğbe töğbehalil_gunesli demiş ki:isim alma politikanızdan esinlenerek kurulacak olan grubumuza led zeppelin ismini vermeyi uygun gördük.çok iyi ettik.sonuçta başka bi grup bu ismi almış kullanmış diye kullanmayalım mı?hem dağıldı onlar; bonhamın anısına koyuyoruz bu ismi.çok iyi ettik çok...
IndependentDrummer demiş ki:arkadaşlar piyanistşantörünüz hariç siz iyidiniz 😀
alçıyla bas çalma işi gokhana uğurlu gelmiş olmalı 😉 tüm ilgiyi üstüne topladı yaw 😀
çağdaşla çaarı zaten gazdı onların alçısı olmadığı için yorum yazmaya gerek yok 😀
umarım bu başarıların devamı gelir...
exdrummer.... 😉
Asisys demiş ki:IndependentDrummer demiş ki:arkadaşlar piyanistşantörünüz hariç siz iyidiniz 😀
alçıyla bas çalma işi gokhana uğurlu gelmiş olmalı 😉 tüm ilgiyi üstüne topladı yaw 😀
çağdaşla çaarı zaten gazdı onların alçısı olmadığı için yorum yazmaya gerek yok 😀
exdrummer.... 😉
Arkadaşım galiba biraz saçmaladın 2 yıldır müzik eğitimi alan biri olarak klavyecileri bence çok güzel akorlar bastı ve en iyi performans onun du diyebilirim....Kendisiyle orada konuşmuştum Bir üniversitenin müzik kompozisyonu bölümünde okuyormuş ...Bu arada Zaten aralarında en yüksek alkış alan da oydu son şarkıdaki blues armonisinde bunu zaten hissetmişindir diyeceğim fakat yoktun sanırım o ara Kısacası Klavyecileri muhteşemdi...
Bana kalırsa Grupta maalesef vokale gitmeyen parçalar var diğer elemanlar zaten güzeldi Yolunuz Açık olsun Cherokee
IndependentDrummer demiş ki:Asisys demiş ki:IndependentDrummer demiş ki:arkadaşlar piyanistşantörünüz hariç siz iyidiniz 😀
exdrummer.... 😉
Arkadaşım galiba biraz saçmaladın 2 yıldır müzik eğitimi alan biri olarak klavyecileri bence çok güzel akorlar bastı ve en iyi performans onun du diyebilirim....Kendisiyle orada konuşmuştum Bir üniversitenin müzik kompozisyonu bölümünde okuyormuş ...Bu arada Zaten aralarında en yüksek alkış alan da oydu son şarkıdaki blues armonisinde bunu zaten hissetmişindir diyeceğim fakat yoktun sanırım o ara Kısacası Klavyecileri muhteşemdi...
Bana kalırsa Grupta maalesef vokale gitmeyen parçalar var diğer elemanlar zaten güzeldi Yolunuz Açık olsun Cherokee
ARKADAŞIM BENCE SEN SAÇMALAMIŞSIN 2 YILDIR MÜZİÐİN İÇİNDESİN. BENİM ÇALMADIÐIM SAHNE NERDEYSE KALMADI SEN KISA DONLA GEZERKEN BEN MÜZİÐİN İÇİNDEYDİM. AYRICA SENDEN DAHA İYİ ARMONİ BİLDİÐİMİDE BİL BEN SES MÜHENDİSİYİM.OLAYA SOUND OLARAK BAKTIÐINDA TAM Bİ PİYANİSTŞANTÖR TONUYDU ROCK KLAVYECİSİ OLMAK BAŞKA Bİ OLAY BENİM BAHSETTİÐİMİ ANLYABİLMEN İÇİN DAHA ÇOOK FIRIN EKMEK YEMEN GEREK.. AYRICA POLEMİK İSTİYOSAN BAŞKA KONU VE BAŞKA YER BUL CHEROKEE FORUMUNU BUNUN İÇİN KULLANMA...
abicim zaten dağılsalar bende CanKan koyucam grubun adında da,herifler iyi iş yapıyor yaw bırakmıycaklar 😀 şaka biyana işiçok büyüttüğünde resmi problemler yaşayabilirsin isim yüzünden. daha önce kullanılmış ve adına resmi şeyler yapılmış isimler tekrar kullanılamıyor zannımca. Ama CHEROKEE adına böyle bi problem olup olmıycağanı bilmiyorum,grubun bassçısı olmama rağmen 😀halil_gunesli demiş ki:isim alma politikanızdan esinlenerek kurulacak olan grubumuza led zeppelin ismini vermeyi uygun gördük.çok iyi ettik.sonuçta başka bi grup bu ismi almış kullanmış diye kullanmayalım mı?hem dağıldı onlar; bonhamın anısına koyuyoruz bu ismi.çok iyi ettik çok...