tornado demiş ki:abi myspace olayına kılız be 🙂 böle metallica arkadaşın oluyo falan,
Konu müzik olunca iş ciddiye biniyor yani. 😉 Takdir ederim.tornado demiş ki:Ve sevgili Onur... bizim olayımız sokaklarda "heyolöeayh" diye bağırıp zıplamak, stüdyoda ise efendi gibi iş elbiselerimizle enstrüman çalmaktır. 😉
silent_guitar demiş ki:Konu müzik olunca iş ciddiye biniyor yani. 😉 Takdir ederim.tornado demiş ki:Ve sevgili Onur... bizim olayımız sokaklarda "heyolöeayh" diye bağırıp zıplamak, stüdyoda ise efendi gibi iş elbiselerimizle enstrüman çalmaktır. 😉
Sevgiler...
siyahzeplin demiş ki:bir myspace açsanız varsada buraya koysanız arkadaşlar bende şimdi size başarılar desem...
altar_eklips demiş ki:Arkadaşlar tebrikler, "sakin ol" ve de "bırak" gerçekten çok başarılı şarkılar, özellikle bu tarzda çok büyük belirleyici özelliğe sahip olan vokal, cicibebe'de son derece başarılı, Cem'den kayıtların devam etmekte olduğunu öğrendim -) son derece güzel işler yapacağınızı düşünüyorum...
bu arada ben de 2004 başkent mezunuyum, okulumuz çok büyük değildi, özellikle müzikle uğraşan kişi sayısını da düşünürsek, ben sizi neden tanımıyorum ya 🙂 neyse umarım bir gün tanışırız...
başarılar cicibebe...
altar_eklips demiş ki:Arkadaşlar tebrikler, "sakin ol" ve de "bırak" gerçekten çok başarılı şarkılar
ace_ventura demiş ki:altar_eklips demiş ki:Arkadaşlar tebrikler, "sakin ol" ve de "bırak" gerçekten çok başarılı şarkılar
kesinlikle katılıyorum. tebrikler...