A AlperenSenler 4 Ocak 2023 #1 daha tam iyi değilim ciddi düşünen trash metal çalan bassist baterist vokalist ve rhythm gitar rolünde kişiler arıyorum
daha tam iyi değilim ciddi düşünen trash metal çalan bassist baterist vokalist ve rhythm gitar rolünde kişiler arıyorum
Re4lm 6 Ocak 2023 #2 AlperenSenler demiş ki: daha tam iyi değilim ciddi düşünen trash metal çalan bassist baterist vokalist ve rhythm gitar rolünde kişiler arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selam sana nerden ulaşabilirim
AlperenSenler demiş ki: daha tam iyi değilim ciddi düşünen trash metal çalan bassist baterist vokalist ve rhythm gitar rolünde kişiler arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selam sana nerden ulaşabilirim
kaantari06 10 Ocak 2023 #4 TT5000 demiş ki: Selam ben ritim gitar olarak gelebilirim sana nereden ulaşabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram - @kaantari06
TT5000 demiş ki: Selam ben ritim gitar olarak gelebilirim sana nereden ulaşabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram - @kaantari06