İstanbul Ciddi provalı grup

selamlar,

2 konservatuar bitirdim, bir çok enstrumana hakimim, vokali olacağım bir grup kurmak istiyorum lakin disiplinli kişilerle kurmak istiyorum grubu.

max 2 haftada 1 prova alıp eksiklerimizi tamamlayıp hazır yaz sezonu gelmeden de bir mekanda çıkabilecek kıvama erişmek istiyorum.

1 davul 1 bas gitar ve 2 elektro gitar niyetindeyim lakin harici enstrumanınız varsa ve katılmak isterseniz lütfen belirtin, opsiyonlara açığım.

back vokal 1-3-5 yapmak isteyen olursa da veya gitarcılar yapabiliyorsa tabii ki tadından yenmez, kapımız açık.

tarzımız Türkçe Rock olacak, başta athena tarzı ilerlemeyi düşünüyorum, sonrası tabi ekip kararı olarak şekillenir.

mümkünse enstrumanına hakim, "ben iyiyim, kendime güveniyorum ve disiplinliyim" diyen kişiler, lütfen instagramdan iletişime geçsinler de bir an önce başlayalım

instagram: @kadircanturkoglu_

Konservatuar bitirmemiş alaylı,mütevazi,yeteneğini ''ben iyiyim şeklinde değilde'' dinleyicinin takdirine bırakmış,disiplin konusunda da asıl amacı eğlenmek-müzikten zevk almak bu arada işini iyi yapmaya çalışan kişilerde başvurabilirmi?

Mütevazılık başka kendini bilmek başka şey. aradaki farkı bilen, dinleyicinin takdirine kendini değil grubun performansını bırakmış lakin hepimizin ortak amacı eğlenmek zevk almanın harici kendi sorumluluklarının da bilincinde olan kişiler, tabi ki başvurabilir.

Geri