canawar 20 Ağustos 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #321 Lider davul almaya gitti.. Ben gelirim abi bi konuşuruz.. Bu arada uzun zamandır yazamamamın sebebi çalışmamdı yanlış anlaşılmaya... Hade bakalım..
Lider davul almaya gitti.. Ben gelirim abi bi konuşuruz.. Bu arada uzun zamandır yazamamamın sebebi çalışmamdı yanlış anlaşılmaya... Hade bakalım..
Anthrax 21 Ağustos 2004 #322 yasin nesılsın abi ya cok uzun zamandır yasmıyorum neler yaptınız ben buralar da yokken..
s_hifty 21 Ağustos 2004 #323 beyler size bir isim buldum beğenirmisiniz acaba yüksek ateş nasıl bir isim sizce
A aranjor 23 Ağustos 2004 #324 bende buldum bi tane: ALERJİ Nası isim arkadaşlar... Başarılar kolay gelsin...
canawar 3 Eylül 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #327 Aradık konuştuk... Geriye kalan buluşup anlaşmak :!: Helal :!:
U uyesizadam 13 Ekim 2004 #330 Noluo buralarda dönün artık özletmeyin kendinizi sizleri beklioruz yeni dermo vs. :metalhead :cigara :kızdım :yaratik :yaratik :yaratik :yaratik :seytan :seytan (bu arada ben burç)
Noluo buralarda dönün artık özletmeyin kendinizi sizleri beklioruz yeni dermo vs. :metalhead :cigara :kızdım :yaratik :yaratik :yaratik :yaratik :seytan :seytan (bu arada ben burç)
canawar 17 Ekim 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #331 Arda bi ara konuşmamız lazım arıycam seni yakında...
G grejuva 13 Aralık 2005 #336 arkadaşlar grejuva şuanda bir gurubun kullandığı isim.bence daha farklı bir isim bulmalısınız.üstelik bu isim tescilli
arkadaşlar grejuva şuanda bir gurubun kullandığı isim.bence daha farklı bir isim bulmalısınız.üstelik bu isim tescilli