Cin Seddi

Tapatay demiş ki:
_merviii_ demiş ki:
Ben Konya'ya konser haberi bekliyorum : )

maresalx demiş ki:
cinpq9.jpg

o zaman buyrun 🙂

Sis Rock Geceleri - 25 Nisan Çarşamba @ GECHIT ROCK BAR - KONYA

obaaa super haber! :twisted: :twisted:

konya zaten git gide isinmaya ba$ladi ankara piyasasina.$imdiden ba$arilar. :twisted:

Arkadaşlar Tüm ekibinizi, 29 Nisan PAZAR günü saat 18.00 da Tunalı BİZİZ bara BLACK TOOTH konserine bekliyoruz....
Giriş Ücreti : 5 YTL
Yıkıma hazır olun..........
BLACK TOOTH
Teşekkür Ederiz
HACETTEPE ye gelmediniz buna beklioruz ha.... 🙂

merhaba arkadaslar..
bu haftadan itibaren Ankara Yenimahalle Gençlik Merkezi'nde davul dersi vermeye başlıyorum.ilgilenen arkadaşlar bana cep telefonumdan ulaşabilirler.fiyat oldukça uygun haftada bir saat aylık 60 ytl.ancak birçok faaliyet bi arada yürütüldüğü için öğrenci sayımız kısıtlı olacaktır..Dersler hafta sonları yapılmakta,haftaiçide telafi ve etüdlerle desteklenmektedir..

iletişim için cep numaram Ufuk Bulut:0505 922 05 56

herkese müzik dolu günler..
Yenimahalle Gençlik Merkezi Ragıp Tüzün Caddesi Dispanser binasının altındadır...

merhaba bu haftaki şenlik programlarımız şu şekildedir;

:arrow: 11 Mayıs Ank. Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi/ANKARA
:arrow: 12 Mayıs Dumlupınar Üni./KÜTAHYA
:arrow: 13 Mayıs Uludağ Üni./BURSA

görüşmek üzere...

grubuna DEsibel gurubu olarak başalarılar diliyoruz taa alanyalardan. cin büyüklerimize selamlarımızı iletip her zman destekniz olduğumu hatırlatmak isterim ayrıca 17 haziran içinde bakıyorum heryer sezonu açtığı için barlar pek yer vermek istemio ama bakacaz artık...😀 bizde yaptığımız demo ile turkrock ailesine katıldık bunu bildirmek istedim..

www.desibel.anatolianrock.com'dan demolarımızı dinleyebilir.

http://rapidshare.com/files/29949131/Desibel-Senin_Eserin.rar linkinden bestemizi indire bilir ve

http://www.turkrock.com/post1239306.html#1239306 linkinden de turkrock forumumuza ulaşabilirsiniz

desibel için çok sevindik, özledik elbette sizleri, görüşmek üzere...

:arrow: 11 Mayıs Ank. Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi/ANKARA saat;15:30
:arrow: 12 Mayıs Dumlupınar Üni./KÜTAHYA saat;20:00
:arrow: 13 Mayıs Uludağ Üni./BURSA saat;15:30
:arrow: 16 Mayıs Gazi İ.İ.B.F /ANKARA saat;17:00

yoğun konser programımızın ilk ayağını atlattık...yarın kütahya Dumlupınar üniv.şenliklerindeyiz...görüşmek üzere.....

izmiri özledik...birileri çağırsa da gitsek 8)

ama ben şahsen en çok Karadeniz istiyorum....görüşmek üzere

Selam arkadaşlar,
11 mayıs ankara uni. inek şenliklerinde amfiyle ilgili yaşadığımız bir sorunda, göstermiş olduğunuz nazik davranışınız için teşekkür ederiz...

sevgiler hoşça kalın

çok özledim sizi dinlemeyi🙁
konserlerde başarılar🙂dinleyenlere zevk vereceğinize eminim...ama ama ankaraya geri dönünce nerde çıkacağınızı bilmiyorum...:=)

selam,
Gazi İ.İ.B.F.'de bizden kaynaklanan nedenlerden dolayı bugün sahne alamayacağız, iyi eğlenceler herkese...
mügecim çok teşekkürler, iyi haberlerle...

konser maratonunuz içerisinde ayrancı liseside yer alıyo mu acaba? söylentiler dolaşıo da boş yere sevinmeyelim şimdi dioruz 🙂 biran önce bilgilendirirsenz çok memnun olucam! sizleri seviyorum

Geri