Cin Seddi

choko demiş ki:
rep. hakkında da bilgim yok ama skin e yer veriyorsanız rep. te ,işinizi biliyorsunuz demektir...
selam,değiştirmene gerek yoktu yazdığın mesajı ama ben okumuştuuuum 🙂
Evet her grup birbirinden farklı olmalıdır,bir grubun söylediği şarkı tutuyor diye bi başkası da "aman biz de çalalım"dememeli,mantık bu olmalı çünkü o şarkı birine yakışırken diğerinde komik durabilir... Şarkı seçimlerini yaparken buna dikkat ediyoruz,bize yakışanı tercih ediyoruz.Grupça karakterimizi yansıtabilecek şarkılar yani...
Sevgili "choko" umarım görüşürüz ve müziği paylaşırız.Sevgileeer :roll:

Saka yapmiyorum.Basligi ilk gordugumde sey sandim ya : Hani su cinlilerin ordugu Cin Seddi var ya, o ...
Gercekten ozur dilerim. Bu arada muzik yasaminizda da basarilar

selam.. başlığıdeğiştirmemin nedeni bu konu başlığı diil..başka bi mewzu ile ilgili.msgı okudugunuzu tahmin ettiğim için değiştirdim zaten🙂 skunk hastasıyım, harika bir vok. ve farkındaysan her yiidin harcı degil onun sarkılarını söylemek..işte buyüzden tebrik ettim🙂 görüşmek üzere, başarılar..

geldim gördüm(tabiki en önde izledim gene),süper eğlendim ve gecenin 3 buçuğunda msj atiyim dedim...

-özlem sesin müthişti,

-ve gitaristiniz(uğurdu sanırım ismini tam hatırlamıyorum) dist. tonları cidden iyi olmuş, sertleştirmişsin sanırım

-başarılar...

Canneerr demiş ki:
geldim gördüm(tabiki en önde izledim gene),süper eğlendim ve gecenin 3 buçuğunda msj atiyim dedim...

-özlem sesin müthişti,

-ve gitaristiniz(uğurdu sanırım ismini tam hatırlamıyorum) dist. tonları cidden iyi olmuş, sertleştirmişsin sanırım

-başarılar...

Selam,artık seni tanıyoruz ve inan verdiğin pozitif enerji sahneye de yansıyor.Şahsım adına çok memnun olduğumu söylemek istiyorum.Hep sağ köşede seni görmek dileğiyle 😉

:evil: merhaba Özlem ...nbr?seni geçen cumartesi Bizizde en önde izledim.sahnede muhteşemdin!zaten sesindeki tını mükemmel ötesi bi şeyy.sana bi şey sorcam?sen Ankara ünw.en son bahar şenliklerinde çıkmışmıydın??seni o zaman tanımıyordum..sahnedeki o kız muhteşemdi...eğer sen diilsen bossver!!sende gelecek var kızım bunu unutma^^nesse tek kelimeyle FAVORİMSİN.

😳 😳 ben sana bütün bunların üzerine ne söyleyebilirm ki...
🙂 Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum,pozitif yaklaştığın için de... :yaratik .Evet doğru oradaydım.🙂
Hep orada olman ve tepinmen dileğiyle... :twisted: :zipla

afiş_SON.jpg

Konsere bekleriz dostlar :metal

Selam dostlar... Alım-satım forumunda alet edevat satmaktan fırsat bulamadığımdan, şu ana kadar yazamadığım için özürlerimi sunarım :bilmem Bütün samimiyetimle başarılarınızın devamını diliyorum. Sağda solda sürtmekten ve proje çizmekten dolayıdır, uzun süredir dinlemeye gelemedim. İlk fırsatta uğrayacağım, söz 🙂 Hepinize sevgiler, saygılar... Görüşmek dileğiyle.

Alp :beer

tapatay bu hafta biraz daha aç amfinin sesini, geçen hafta biraz düşüktü...

bu hafta da öncekiler gibi güzel olur inşallah,gelmeye çalışıcam..

-başarılar..

Geri