Cin Seddi

Sizleri izlemek çok keyifli... Çok güzel bir elektrik veriyorsunuz sahneden ayrıca vokalistiniz başta olmak üzere tüm grup üyelerini kutluyorum. Ne diyelim... Yolunuz açık olsun...

hakkaten süperdi bu gece 😀
tebrik ederim
gerçi bir iki şarkının sözlerini tam bilmediğim için eşlik edemedim :roll:
ama en kısa zamanda onları da öğrenip daha donanımlı izleyeceğim sizi

görüşmek üzere

teşekkürler "msheless".İnan bu karşılıklı olan bişey siz sahneden öyle coşkulu görünüyorsunuz ki,bize de yansıtmamanız elde değil.Dedim ya"her hafta sizi burada görmekten çok mutlu oluyoruz"diye...Bu duygu bizim için tarif edilemez Yorumların için çok teşekkürler...🙂
"zottirifikasyon" çok sağol,en kısa zamanda konserinizde görüşmek üzere,teknik donanım bizden🙂

ozlem_a demiş ki:
"zottirifikasyon" çok sağol,en kısa zamanda konserinizde görüşmek üzere,teknik donanım bizden🙂

garibanız işte neylersin 😳
biz de umarım yakında edinecez alet edevat :roll:
tabi önce benim bi düzgün gitar edinmem lazım 😉
önde sizin gibi örnekler olunca daha bi çalışma isteği geliyor insana
neyse ben biraz gitar kasayım en iyisi :arrow:

Merhaba Çin Seddi,
Öncelikle isminiz çok güzel.
Sizi de 11 Aralık Cumartesi Bizizde izledim. Tebrik ediyorum iyi bir grupsunuz. Repertuarınız da güzel, hiç canı sıkılmıyor insanın. Yani benim ve arkadaşlarım için güzel bir cumartesi gecesi oldu sayenizde.
Bateristinizi çok beğendim.
Vokal de çok iyi, sesi yaptığınız tarza çok uygun. Erkek vokali de iyi.
Yalnız sanki gitar ve vokaller biraz bas ve davul tarafından bastırılıyor gibi. O yüzden özellikle vokal volumunu artırırsanız daha verim alırsınız diye düşünüyorum. Tabii ki takdir size ait.

Bizim de AuRa isimli bir grubumuz var, forumumuza katılırsanız mutlu oluruz.

Son not: Ben dışında bizim grup Ankara dışından. Ama Ankarada bir barda bir kez de olsa konser vermek istiyoruz. Bizi yönlendirebilir misiniz?
Teşekkürler,
Rock Tanrıları sizin yanınızda olsun

Barisko

meraba barış(ko) ....öncelikle düşüncelerin için teşekkürler...ufacık bir düzeltme yapalım..grubumuzun adı çin değil cin seddi 😆

konser olayı için aklıma ilk gelen biziz bar..çünkü haftada bir pazarları konser organizasyonları düzenliyorlar..orayla bi konuşabilirsin...onun dışında sen baterist misin? neler çalıyosunuz?bizden istediğin parçalar falan varsa önerebilirsin..parça belirlemek bazen zor oluyor..haftaya gene bekleriz...eğer olur da bi konser ayarlarsanız haber verin biz de gelelim

Cin Seddi mi? Waow bu daha da iyiymis. Gercekten tebrik ederim.
Ben Vokalistim ve ritm gitar caliyorum. Herhalde haftaya gelirim, knousuruz bos zamanınız olursa. Sizden istek sarki isterim tabii ki. Yalniz cok hosuma giden bi sey, faithfullness ve bir derdim var sarkilarini soylemeniz oldu. Bayiliyorum o sarkilara. Ben genelde gerci alternatif rocktan uzagim. 80li yillarin glamm rock sarkilarini tercih ederim bir de rockn roll cok severim. Ama bayan vokale uygun olsun ve guncele yakın olsun dersek sizden Anouk'un nobodY's wife'ını rica edebilirim.

Biziz barla bu hafta cuma gunu konusurum. Muhattap olacak kişinin ismini senden öğrenebilirsem cok sevinirim. Yıllardır Ankarada konser vermiyoruz. Buraya bir hayli uzak kaldik. Eskiden ODTU'de konserler verirdik. Bizim internet sitemize girip sarkilarımızı dinlemeni isterim.

http://www.geocities.com/auramuzik/aura.html

Kendine cok iyi bak.

selam barış...

süper ya...benim de bundan önce Deep purple,Dio, Rainbow,whitesnake,Acdc,Europe,Scorpions..vb.çaldığım bi grubum vardı...Sohbet ederiz...konser konusunda ise ben bardan pek kimseyi tanımıyorum.ama diğer elemanlara bi söyleyim onlar yönlendirebilir belki..

Dostum mutlu oldum tarzlarımızın uyuştuğuna🙂
Biz de Twisted Sister, White Lion, Tesla, GNR, Ugly Kid Joe, Poison falan çalıyoruz. Ama Elvis benim asıl idolüm olduğu için rockn Roll vazgeçilmez tutkumuz.

"Glam Rock denince Twisted Sister çalarsanız çok sevinirim. Mesela "I wanna rock" " Junkcan sana katılıyorum. Biz de tam I wanna rock'ı kendi repertuarımıza ekleyecektik. Kim bilir belki bi ara Ankarada sahne alırsak bizden de dinlersin dostum.

Bu perşembe Bizizdeki Bon Jovi nighta gelecem galiba. Ordaysanız görüşürüz.

Sevgiler

Tapatay,

Bu arada son anda farkettim,
Europe bizim hastası olduğumuz bi grup, tüm albümleri arşivde. Yalnız fazla biraraya gelemediğimiz için daha repertuara Europedan hiç şarkı ekleyemedik. Siz hangi şarkılarını çalıyodunuz?

Kendine iyi bak.

grup olarak "rock the night" çalıyoduk ama ben de tüm parçalarını çok seviyorum..hatta yeni albümleri çıktı...sabırsızlıkla bekliyorum türkiyeye gelmesini

Doğru yeni albumu geliyo..

Ben de lisede radyoculuk yaparken "Rock the night"'ı çalardım hep. Bizim aklımızdaki şarkı "Supersititious" ve "open your heart". prisoners in paradise da olabilir. Ne var ki ülkemizde insanlar The final countdowndan başka bilmiyolar, Aynı extremeden sadece more than words ve mr bigden to be with you'yu bilmeleri gibi. Napalim. Bizler değişik şarkıları daha çok ortaya sürdükçe izleyici beğenisi ve kalitesi de artacaktır.

Bişey daha sorcam: Biziz barda gitar anfileri ve ziller ve hatta klavye var midir? 🙂
Herhalde yoktur ama sorayım dedim. Eğer orda çalarsak bileyim istiyorum da. Haliyle bu edavatların taşınması başka şehirden gelen için zor oluyor. Ya da bunları ucuza kiralayabilecegim bir yer var mi bildiğin?

Şimdiden sağol,

Görüşürüz

benim favorilerim cherokee,on the loose,ninja,let the good times rock,danger on the track,tomorrow's calling....aslına bakarsan bütün şarkılarını çok seviyorum... 🙂 neyse barda alet edavat yok maalesef.....ama bizim sound'umuzu ayarlayan tolga'nın kendi stüdyosu vavr o belki kiralayabilir..ama sormak lazım tabi...bizizde mikserin başında duruyor.

Çok iyi, Bu devirde Europe dinleyen pek kişi kalmadı gibi bişiy. Sevindim🙂

Edavat olmamasını bekliyodum. Tolgayla tanışayım, belki bişeyler düşünülebilir.

Bu perşembe Bon jovi nighta gelicem. Orada olursanız görüşebiliriz.

selam çok güzeldi...Performansınız deliydi... 😉 Programı uzatmanız üzerine gelen talepler daha bi coşturdu bizi...Başarılar diliyorum...Ayrıca şarkılara kendinizden bişeyler veriyor olmanız çok güzel... 🙂

sevgili allerji..düşüncelerin için teşekkürler....yeni parçalarımız sırada...böylece daha daha daha uzun sahnede kalabiliriz 😀 ... şaka bi yana ben tam toplanırken üstüne 4-5 parça daha çaldık heralde..ama oldukça keyifli bi program oldu sanırım...

Ben de dileklerin için teşekkür ediyorum allerji. Sahnede insanlardan aldığımız enerjiyi de yansıtmak mutlu ediyor bizleri... Bize programı devam ettirtmeniz yönündeki alkış ve destekleriniz daha da güzel doğrusu... Gelen herkese tekrar teşekkürler... Herkesi bekleriz, görüşmek üzere...

Geri