dx.com'dan 10'dan fazla sefer, değişik ebatlarda alışveriş yaptım. Şu aralar alışveriş yapılmayacak en önemli zamandır. Anglo saxonların yılbaşı 1 ocak ile Çinlilerin yılbaşı 1 şubat sonrası, ki çinlilerin yılbaşı kutlamaları çok uzun sürüyor, siparişlerin hazırlanması ve gönderilmesi çok uzun sürer. Normal zamanlarda 2-4 hafta süren teslimat, bu dönemde 6-8 haftaya kadar uzar ve mesajlarınıza cevap alamazsınız. Paypal dispute'undan kurtulmak için sahte takip numaraları verirler, verdikleri numaralar tracking'de çıkmaz, sorduğunuzda sündüre sündüre uzatırlar vs.
Ama çok ucuza, çok ilginç ürünler satarlar, vakit sıkıntınız yoksa mutlaka size ulaştırırlar. Bütün paketleri de "gift" olarak işaretleyip gönderirler. 15 kalemden oluşan bir siparişimi 3'e bölüp göndermişlikleri de vardır zamanında, temin edemedikleri için, ama eninde sonunda uzun sürsede sorunsuz olarak gelir.
Ben sıklıkla apple/mac yan ürünleri, ipad/iphone aksesuarları vs. aldım, kalite olarak fena değilin üzerinde aletler, buradan çok daha ucuza geldi.
Ama çok ucuza, çok ilginç ürünler satarlar, vakit sıkıntınız yoksa mutlaka size ulaştırırlar. Bütün paketleri de "gift" olarak işaretleyip gönderirler. 15 kalemden oluşan bir siparişimi 3'e bölüp göndermişlikleri de vardır zamanında, temin edemedikleri için, ama eninde sonunda uzun sürsede sorunsuz olarak gelir.
Ben sıklıkla apple/mac yan ürünleri, ipad/iphone aksesuarları vs. aldım, kalite olarak fena değilin üzerinde aletler, buradan çok daha ucuza geldi.