Aynen ben de...Alive-bass demiş ki:Arkadaşlar tam gaz devam kendinize iyi bakın umarım herşey dilediğiniz gibi olur. felixteki enstrüman ve ekipman yardımlarınız için teşekkürler buarada
cirkefinbascisi demiş ki:sonercim sen ne pozitif bi adamsın ya.teşekkür ederiz ilgin için.bu arada ben ne kadar nick name girdiysem error verdi.bende senin nicki kendi grubuma uyarladım.kızmazsın inşallah..
olm seni ben transfer edicem sen rahat ol :twisted:BandRoll demiş ki:evet sanırım ekip tamamlandı o zaman tüm çirkef grubuna ankaradan selamlar saygılar yedek gitaristiniz 😛
seyfi...
sahneye su istermisin? 😉nonsleeper demiş ki:cadohan bencede çirkefin gitaristi diye bi imza eklesen profile şahane olur, bide fotoyuda kimseyi korkutmayan bişey seçsen diyorum 🙂
bide soner'o ape kesinlikle yazım kurallarına uygun
aneminingitaristi demiş ki:ben bir iki kere gitarımı parçaladım, askı falan koptu 3-5, tel kopması zaten alışıldık birşey haline geldi benim için... daha beni tanımazlarken bile ekipmanlarını esirgemediler.. özellikle kemal ve çağdaşa çok teşekkür ederim bu yüzden..
allah başınıza benim kadınlarımdan vermez inşallah 😀
freakpain demiş ki:olm seni ben transfer edicem sen rahat ol :twisted:BandRoll demiş ki:evet sanırım ekip tamamlandı o zaman tüm çirkef grubuna ankaradan selamlar saygılar yedek gitaristiniz 😛
seyfi...