gulshen demiş ki:slm dün sizi dinlemeye geldim ama başka bi grup wardı karşımda işte bu kötü oldu sende birden kayboldun ortadan eee emre yi de göremedim sen selam sölersin artık ona büyük hayranından😛
denish35 demiş ki:gulshen sen manyak mısın :?:
emre yi yakıshıklıdan chirkefide grptan mı sayıyon aç gözünü güselim detone waaarrr çalar saat waaarrr anemi waaarrr :arrow: :arrow: dinlicelsen onları dinle onları gör yani bitek göze deil kulağada hitap ediolar unutma cnm 😉 bence sen hiç durma hemen bu akşam beri ye git detonei dinle ve zıplaaa :zipla ardından bi çalar saat finaldede bi anemi yap bakalım bideha chirkefin adını ancan mı :?:
BandRoll demiş ki:Ooff eli maşalı ablalar kontrolü ele geçirmiş görünüşe göre. Bence bu konuşmaların yeri burası değil. Neyse...
Sayın Çirkef elemanları nasılsınız görüşmeyeli 😀 Unuttum İzmirin yollarını artık Ankaralı oldum 😀 Neyse umarım en kısa zamanda görüşürüz. İyi bakın kendinize...
Alive-keyboard demiş ki:uzun zamandır programlara gelemedim, foruma da yazamadım bişeyler. bu ne yoğun programdır ya, çocuğunuz olmaz valla🙂 şaka bir yana böyle yoğun dönemleri bilen bi insan olarak tebrik ediyorum. ben diyarbakır'a gidiyorum 6 aylık bi tatile! belki karpuz işine girerim🙂 dönünce görüşürüz. saygılar ve sevgiler.
clavel demiş ki:portecho çalan tek grup bildiğim kadarıyla.farklı coverlar dinlemek güzel.devamını bekleriz...