bir ara kanal d de bir çizgi film vardı genç futbolcular hakkında japon karakterler falan vardı neydi onun ismi?
themiracle demiş ki:bir ara kanal d de bir çizgi film vardı genç futbolcular hakkında japon karakterler falan vardı neydi onun ismi?
journey demiş ki:trt deki japon yapımları acayip dinlendirici ucurur beni neden bilmem.
darthseth demiş ki:hakketen ha. e güzel düşünmüşsün be sethdarthseth demiş ki:ulan tsubasa olmasa çizgi film kültürünüz olmayacak be 😀
faqtal demiş ki:yoyo gadget i biliyorum benim dediğim karakter çok iyi bir dedektif bir doktormu ne ona bişey yapıyor ve çocuk oluyor fakat zekada değişme falan yok neyse aptal dedektif bir amcasımı ne var cinayet falan oluyor bir ok gibi bişey atıyor kahraman ve amcasını uyutuyor vedevamındada işte çözüyor olayı kimsenin ona inanmayacağından uyutuyor amcasını falan onu sordum bilenlerden cvp bekliyorum....
yener demiş ki:themiracle demiş ki:bir ara kanal d de bir çizgi film vardı genç futbolcular hakkında japon karakterler falan vardı neydi onun ismi?
benjamin yada tusubasa olsa gerek.
...faqtal demiş ki:çok komik be abi nerden buldun bunu ya???