Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

• Toplam oy veren
    5
simdiki cocuklar sanslı sabahtan aksma kadar cizgi film gosteren tvler var veya vcd,dvdsi var eskıden oylemıydı bı hevesle beklenırdı ozamanlar butun planlar o zaman aralıgına gore yapılırdı eeyytt neydı be o gunlerrr...

dumanduman demiş ki:
simdiki cocuklar sanslı sabahtan aksma kadar cizgi film gosteren tvler var veya vcd,dvdsi var eskıden oylemıydı bı hevesle beklenırdı ozamanlar butun planlar o zaman aralıgına gore yapılırdı eeyytt neydı be o gunlerrr...
valla öyle be şimdi aç d çocuk u sabahtan akşama kadar çizgi film seyret .ben sabahın köründe kalkıp tusubasa seyrederdim ya ne güzeldi sonrada arkadaşlarla maç yaparken yok bilmemne vuruşu yok akula vurusu tribe girerdim 😀 orta okulykende pokemonlar vardı arkadaşlar kavga ediyordum charmender benim diyordum oda benim diyordu olum o benim sen skörtıl ol diyordum kavga ederdik çocukluk güzeldi ya.

Çizgi Film olarak 3-4 tane favorim var.

1.The Simpsons(kesinlikle 1 numAra fAworim)
2.South Park
3.Emily
4.Aladdin(sanırım böyle yazılıyor trt 1'de yeni keşfettim çok eskiden atv'de izlerdim nostalji oldu 🙂 )

dumanduman demiş ki:

Evet bilader ya.. Nerde o günler. Şimdi benden az izliyorlardır belki de çizgifilm. Benden de çok giriyorlar msn'e internete şuraya buraya..

Benim favorilerim de saymakla bitmez 😀

Duck Tales, Looney Tunes, Thunder Cats, Dark Wing Duck, Tazmania Canavarı

Bir de şu sıralar 3 yaşındaki kızımın favorileri otomatikman benim de favorim: Prenses Sophia, Tim ve Ailesi, Çılgın Yarışçılar (Mikiler)

Çok eskiden ATV ve sonra da TRT’de ay savaşçısı vardı. Dragon ball, kaptan tsubasa, kart avcısı sakura, magical knight rayehearth. Sonra pokemon beyblade, digimon vs çıktı. İnternetten anime izlemeyi keşfetmek üzereyken bir müzik kanalında (mtv olabilir tam hatırlamıyorum) basilisk ve hellsing vardı. İnternetten ilk izlediklerim de Death Note ve Bleach’ti. Fairy Tale, SAO, attack on titan, code geass izledikten sonra ecchi (sekirei, DxD, to love ru, Rosario, ikkitousen, vahşi güzel (Natalia oreiro), samurai girls vs vs ekran karşısında az çektirmedi) ve hentai devam 😆 bence ıslah edilmem lazım 😁

Geri