Şimdi ben size küçükken trt'de izlediğim bir çizgi filmden bahsedeceğim, siz de hayal görmüşsün sen diyeceksiniz. Hayal falan görmedim ben 😀 Annem de yanımdaydı 🙂 trt pazar sabahları döner dolaşır aynı çizgi filmleri (çizgi dizi değil) verirdi. Yine bayık bir pazar sabahı daha evvel hiç görmediğim galaktik bir çizgi film başladı. Olaylar bilindik bir şekilde gelişmekte idi. Uzayın derinliklerinde iyiler ve kötüler arasındaki hede hödö savaşları vs derken hayatımı karartan o sahne geldi :zombi Kötüler uzay aracındalar, içlerinden bir hatun bunlara ihanet mi ne etmiş, cezalandıracaklar. Ele başları muhafızlara kızı tutmalarını söyledi. Muhafızlar kızı iki bacağından tutup havaya kaldırdılar ve bacaklarını ayırdılar. Oynak beyi kıza doğru ağır adımlarla yürüdü, o bed ağzını açtı ve kızın bacak arasını ısırdı :zombi Kızcağız deli gibi bağırdı, başından aşağı kanlar süzüldü, öldü :S Valide neye uğradığını şaşırdı, değiştirdi kanalı. Taş çatlasa 7-8 yaşlarındaydım, hayatımın epi topu 7-8 yılını çaldı benden o sahne 🙂
Ulan dilli öpüşmeyi (firenç) bile sansürleyen trt bu psikopat sahneyi nasıl kesmemiş, pes.. hiç sıkılmadan dublaj da yapmışlar ya, yuh 🙂 Hayır yani pek öyle çocuk animesi gibi değildi sanki 🙂 O bölümü tam olarak göstermemişlerdi ama ne yöne eğildiğini gördük ve neyi kemirdiğini anladık sonuçta.. resmen kızın kukusunu dişledi, hayvan! :zombi Trouble Every Day'i izlediğimde, Vincent Gallo hatunu yerken şaşırmadım ben, bünye alışıktı tabi 🙂
..bir de Clémentine'e laf ediyordunuz 🙂
Ulan dilli öpüşmeyi (firenç) bile sansürleyen trt bu psikopat sahneyi nasıl kesmemiş, pes.. hiç sıkılmadan dublaj da yapmışlar ya, yuh 🙂 Hayır yani pek öyle çocuk animesi gibi değildi sanki 🙂 O bölümü tam olarak göstermemişlerdi ama ne yöne eğildiğini gördük ve neyi kemirdiğini anladık sonuçta.. resmen kızın kukusunu dişledi, hayvan! :zombi Trouble Every Day'i izlediğimde, Vincent Gallo hatunu yerken şaşırmadım ben, bünye alışıktı tabi 🙂
..bir de Clémentine'e laf ediyordunuz 🙂