stanley kubrick'i keşvetmemi sağlayan mükemmel film.. anlatımı, kurgusu, oyuncu seçimi.. herşeyiyle hayran kalınası yapım..
Hmm... bana "ilk filmidir bu" demişlerdi bu konuda güvendiğim kişiler. Bu konuyu bir araştırayım ben. Sağol bu arada.CedriX demiş ki:RiveRwind bi yerde uzeltiyim senin dedigini bu film deilki Stanley Kubrick i unlu eden ve ilk filmi hic deil bu film 70lerden gelme bu adam 60li yillarda baska mukemmel filmler ile unlu oldu örnegin Dr.Stranglove:When i stopped worrying bomb and loved it(böyleydi herhalde adamin film isimleri baya uzun oluyo 😀 )
Haklıymışsın: ilk filmi Fear And Desire'mış.RiveRwind demiş ki:Hmm... bana "ilk filmidir bu" demişlerdi bu konuda güvendiğim kişiler. Bu konuyu bir araştırayım ben. Sağol bu arada.CedriX demiş ki:RiveRwind bi yerde uzeltiyim senin dedigini bu film deilki Stanley Kubrick i unlu eden ve ilk filmi hic deil bu film 70lerden gelme bu adam 60li yillarda baska mukemmel filmler ile unlu oldu örnegin Dr.Stranglove:When i stopped worrying bomb and loved it(böyleydi herhalde adamin film isimleri baya uzun oluyo 😀 )
RiveRwind demiş ki:Bu arada çok önemli bir ayrıntı değil belki ama filmin asıl orjinal adı "A Clockwork Orange"dır.
chamaeleon demiş ki:ya ben filmi duyduklarım yüzünden kafamda çok büyütmüşüm izledikten sonra o kadar beğenmedim.tamam mekan,dekorlar,kostümler falan çok iyi ama yinede bi problem var gibi