Çoğumuz gitara bu amaçla başladık

Dün bir arkadaşa gitar satarken bir bayan vardı yolun kenarında bekleyen gitarı görünce ki V kasa filan Ninja 600 yüz ifadesini görmeliydiniz 🙂
Kadınara genel anlamda üzülüyorum. İyi ki kadın olarak dünyaya gelmemişim. Özgür olmaları kendilerini gitara bizim gibi vermeleri yada hayatın gerekli fonksiyonları dışında tutkular geliştirmeleri çok daha zor onlar için. Her zaman ya ailesine anne babasına yada eşine çocuğuna bir sorumluluk taşıyorlar. E bizde ama onlar kadar değil. Zira onları özgürleştiremeyen bu zorunluluklar artık doğaları haline gelmiş ve bunlar olmadı mı da kendilerini üzüyorlar. Bilmem belki de gitar çalan yada bir sanatla tutkuyla uğraşan adamlar bu yüzden onlara çekici geliyordur. Çünkü imreniyorlardır çoğu böyle bir özgürlüğe sahip olamadıkları için.
Adam kadın psikolojisini çözmüş 🙂

2-3 sene önce kuşadası'nda müziğe böyle başladığını düşündüğüm saz çalan yaşlı bir adam gördüm.
sol eli sabit, klavyeyi sıkı sıkı tutuyor, söylediği şarkıya göre sağ eliyle tellerin hepsine vuruyordu.

Yazlıkta 3 erkek bira içerken 2 yan şezlongda "Ben bir karağaç gölgesi buldum" çalan elemanın etrafı baya garı gız doluydu. Sonra gitarı biz elimize alınca kimse kalmazdı. 😀 Ne çaldığında önemli.

Bu arada şarıkının sadece bu sözünü hatırlıyorum. Eleman her akşam çaldığı için aynı şarkıyı beynimde yankılanıyor. Aynı eleman kuzenim ile evli. 😀

Ne güldüm akşam akşam ya 😀 😀

Aksyion yok ama 😀 farketmez

İki durum için de olabilir. 2. durum için konuşmak bile istemiyorum, Adriana Lima için Dimyat'a giderken Satriani'ye niyeti bozdurup evdeki kestaneyi çizdirebilirsiniz aman aman..

aynaked.webp

Son düzenleme:
Hocam bir liseli olarak yazıyorum. Yok öyle bişey. Lisedeki kızların çoğu ööğüğü castin biybır mükemmel müzik yapıyo bikere taaammmııı tarzında olduğu için gitar pek işe yaramıyo. 4-5 kez tüm okulun önünde sahneye çıkıp Black Metal çaldım ertesi gün taşlanıyodum nerdeyse. En azından bizim okulda şehir efsanesi o

Hocam bir liseli olarak yazıyorum. Yok öyle bişey. Lisedeki kızların çoğu ööğüğü castin biybır mükemmel müzik yapıyo bikere taaammmııı tarzında olduğu için gitar pek işe yaramıyo. 4-5 kez tüm okulun önünde sahneye çıkıp Black Metal çaldım ertesi gün taşlanıyodum nerdeyse. En azından bizim okulda şehir efsanesi o
Sen de baby çal o zaman evlat, pek bir şey de farketmez zaten. Bılaç metal de justin de kafa ütüleyecek.

Şimdi ne yalan diyeyim kız arkadaşımı moda sahilinde akustik gitarla Stairway to heaven çalarak tavladım 🙂 5 yıldır beraberiz seneye de evlenecez Alah'ın izniyle.

Eğer evleniyorsan bence sen tavlanmışsın 😀

-Eğer sizi gitar çalarken görüyor ve sna be slk tadında size bakmıyorsa o bir "liseli" dişidir kaçın ve canınızı kurtarın.
-Eğer sizi gitar çalarken ortadan kaybolmuşsa ve arkadaşlarıyla size bakıp ölçüp biçiyorsa 20'lı yaşlardaki dişidir, gitarınızı çalın kılıfınıza koyun ve gidin sizi isterse dönecektir.
-Eğer 30'lu yaşlardaki bir dişi ise merak etmeyin o sizi mutlaka bulur.

Son düzenleme:

Geri