Satılık ÇOK ACİL !! G&L TRIBUTE COMANCHE GLOSS BLACK STRAT BY LEO FENDER

Takasa
Açık
Fiyat
17000
Para Birimi
TL
Selamlar, acil nakite sıkıştığım için takas yoluyla elime geçen gitarımı zararına satışa çıkardım.
Gitar göründüğü gibi tertemizdir, arka kapak jelatini bile üzerinde duruyor. Bu rengi sınırlı üretim, sebebi Maun(Mahogany) gövdeye ve Brazilian Rosewood klavyeye sahip olmasıdır. Diğer G&L Tribute Comanche stratlardan en belirgin farkı budur. Piyasada bulacağınız diğer Tribute Comancheler Ihlamur veya Kavak ağacı gövdeye sahip. ZZZ manyetik dizilimli, 3 Z-coil pickup var. Push-pull özelliği sayesinde hum-cancelling yaparak humbucker veya single olarak kullanabilirsiniz. Dual fulcrum vibratosu var, 2 yönlü tremolo yapılıyor. Akort kaçırma gibi sorunları yoktur. Hem sert hem de temiz tonları muhteşem, tam bir kayıt canavarı.

Reverb'de son satılan(listelenen değil) fiyatları 500 USD bantlarında, listeleme fiyatları benzer kondisyonda olanlar için 650 USD civarındadır. Türkiye'de bulması zor bir gitar, açıkçası Tribute versiyonuna hiç denk gelmedim. Fiyatı öldürdüm, çok acil nakit ihtiyacım var. Squier'lardan ucuza ilana koydum. Anlaşma sonrası Kadıköy'de istediğiniz stüdyo veya luthiere getirebilirim denemeniz için.

Oyun konsolu, oyun kasası gibi takas seçeneklerini değerlendirebilirim ancak takas fiyatı takdir edersiniz ki daha fazla olacaktır. +- konuşuruz ilgilenen olursa

WhatsApp Image 2025-02-02 at 17.41.49 (1).webpWhatsApp Image 2025-02-02 at 17.41.48.webpWhatsApp Image 2025-02-02 at 17.41.48 (2).webpWhatsApp Image 2025-02-02 at 17.41.48 (1).webpWhatsApp Image 2025-02-02 at 17.41.49.webp

Son düzenleme:

Geri