Şimdiye kadar;
Mxr Dynacomp
Boss Cs-3
Empress Compressor
Xotic Sp Compressor
Keeley 4 Knob Compressor
Barber Parallel Compressor
Diamond Comp SL
kullandım, kesinlikle ilk sorum Kompresör’e ihtiyacınız var mı yok mu iyi düşünün olur. Sonra ise Boss ve MXR’dan uzak durun derim, aşırı gürültülüler kesinlikle. Bunların içerisinde Empress ciddi anlamda studio grade her ayarı yapabileceğiniz bir alet, karmaşıklığından şikayet etmezseniz listeye tepeden girer. Keeley 4 Knob ise fiyatını haketmediğini düşündüğüm, beklediğimden daha fazla gürültü sahibi bir Compressor, seveni var lakin baya. Bütün bunların içerisinde ben Diamond’da karar kıldım military grade komponentler, kullanım kolaylığı ve sessiliği şahane, kontrolleri basit, attack release vs. insanı koparmıyor. Barber Parallel Compressor ise fiyat performans açısından bence hepsinin üzerinde, aman aman bir fark yok bence Diamond ile arasında, lakin ben Diamond’dan yana kullandım tercihimi.
Eğer ki bu gökyüzü altında üretilmiş en baba gitar kompressör pedalını arıyorsanız Cali76, Lundahl Transformer modeli mevcut, ama ikinci elde anca bulunur artık, üretimi durdu. SlideRig markasının Cali76’sının diğer serilerine de bakabilirsiniz.