Uzun süre izledim ama bir süre sonra her espri yapışının ardından "aaaa"lamasına takıldım ve dayanamaz olup izlememeye başladım. e2'de 2 kez denk geldiğim kısa saçlı bir Stand-Up'çı var, adamın dili çok sivri ve güzel kulp takıyor. Michael Richards için "15 sene boyunca bir kapıdan kayarak içeri girerek para kazanan bir aptal" demişti, dikkat çekici laflar bunlar. Denk gelirsem onu izliyorum ama öyle belli bir programı yok sanırım.
O'Brian'a dönecek olursam; son izlediğim bölümde güzel insan Kate Beckinsale vardı, sonra da Richard Lewis dahil oldu programa. O Lewis ne kadar itici bir insanmış yarabbim, ya kafası çok güzeldi ya da çok boktan bir yapmacıklık içindeydi. Kramer'ın sınırsız beleş kahve kazandığı bölümde hızlı konuşmaya başlayan hali gibiydi, herif soluk almadan bir 10 dakika filan konuştu sanırım. Curb Your Enthusiasm'da sakinliği ile gözümüze çarpıyordu ama pek de öyle değilmiş.
Bu arada sonradan şunu da ekleyeyim ki, bu işte bana göre John Stewart kesinlikle 1 numara. Adamın programı mükemmel. Emmy ödüllerinde de bolca gördüler zaten kendisini.