olmaz 🙂
endora demiş ki:ona bakarsan turkce izlemek istiyosanda dvd alabilirsin..
ilkine katılıyorum, gerçekten çok iiydi. ama şunu sormalıyım sanırım;lucifer'in bir 'dişi' ya da biseksüel olduğunu mu düşünüyorsun yoksa???nikka demiş ki:cebrail gerçekten harika olmuş, oynayan hatun daha iyi seçilemezdi.
lucifer ise hiç bekleyeceğim türden değildi açıkçası, ama beğendim denilebilir. (çekici bir hatun ya da biseksüel çok çok hoş bir erkek beklerdim sanırım)
prenell demiş ki:Tamamiyle katılıyorum.. Dublaj film orijinal film tadını vermez..Ayrıca bu konunun burda işi ne..
Film hakkında bir kaç şey yazmak istiyorum. Film bence kurgu ve görsel efektler olarak bayağı başarılıydı. Şeytan çıkarma sahneleri bayağı orijinal ve guzeldi. Ama ben şu olaya çok takıldım hem hristiyanlarda hem de müslümanlarda ortak olan görüş Bir insan intahar ederse yani ölümüne bir şekilde kendi son verirse cehenneme gider. Buna katılmıyorum ayrıca Kuran da da böyle birşeyin geçtiğini hatırlamıyorum.
Keanu oyunculuk olarak da bayağı başarılı buldum gerçi sonlara doğru biraz abartılı idi ama genelde bu tarz filmlerin en iyi oyuncusu olarak görüyorum. Senaryo başlarda bayağı sağlamdı ama sonra çok kopuk kopuk devam etti sonlara doğru iyice koptu gitti.
rei demiş ki:ilkine katılıyorum, gerçekten çok iiydi. ama şunu sormalıyım sanırım;lucifer'in bir 'dişi' ya da biseksüel olduğunu mu düşünüyorsun yoksa???