Merhabalar. 3-4 yıldır çok vakit ayıramasam da gitar çalmaya çalışıyorum. Hala ilk aldığım başlangıç seviyesi gitarımı kullanıyorum ve artık kabak tadı vermeye başladı. Les Paul kasa bir gitar almak istiyorum. döviz kurunu da göz önüne alınca haliyle kısıtlı bütçeyle hareket etmek zorundayım. Bütçem 2000-2500 lira arası. Bu fiyat aralığında Cort CR serisi en mantıklı seçenek gibi duruyor. Ancak biraz kafam karıştı fikirlerinizi almak istiyorum.
www.mydukkan.com
www.mydukkan.com
www.mydukkan.com
Aslında kararsız kaldığım konu CR300'ün emg manyetikleri. Klasik Les Paul tonu istediğim için aktif manyetiklere pek sıcak bakmıyorum ancak bazı kaynaklarda bu manyetiklerin blues ve classic rock'a uygun olduğunu okudum ayrıca manyetik setinin tek başına fiyatı 1100 lira civarı. Bu kadar pahalı manyetikleri olan gitar ile Cort'un kendi üretimi manyetikleri olan gitar aynı fiyata satılıyor. Bu da cort cr300'ü en azından kağıt üzerinde fiyat-performans olarak ön plana çıkarıyor. Sizce cr300 klasik les paul tonunu verir mi? Bu gitarlar arasında hangisini almak daha mantıklı olur ?
Bu arada küçük bir şehirde yaşadığım için bu gitarları deneme şansım yok sadece youtubedan ses örneklerine bakabiliyorum.
Son olarak CR Custom sanırım artık üretilmiyor. Yalnızca bir sitede bulabildim 3100 lira fiyatı var. Sizce şartlarımı fazlasıyla zorlayıp Custom almaya değer mi? Şimdiden Teşekkürler.

Cort CR250 VB - Vintage Burst Elektro Gitar Fiyatı
Cort CR250 VB - Vintage Burst Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Cort CR280 CRS - Cherry Red Sunburst Elektro Gitar Fiyatı
Cort CR280 CRS - Cherry Red Sunburst Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Cort CR300 Aged Vintage Burst Elektro Gitar Fiyatı
Cort CR300 Aged Vintage Burst Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Aslında kararsız kaldığım konu CR300'ün emg manyetikleri. Klasik Les Paul tonu istediğim için aktif manyetiklere pek sıcak bakmıyorum ancak bazı kaynaklarda bu manyetiklerin blues ve classic rock'a uygun olduğunu okudum ayrıca manyetik setinin tek başına fiyatı 1100 lira civarı. Bu kadar pahalı manyetikleri olan gitar ile Cort'un kendi üretimi manyetikleri olan gitar aynı fiyata satılıyor. Bu da cort cr300'ü en azından kağıt üzerinde fiyat-performans olarak ön plana çıkarıyor. Sizce cr300 klasik les paul tonunu verir mi? Bu gitarlar arasında hangisini almak daha mantıklı olur ?
Bu arada küçük bir şehirde yaşadığım için bu gitarları deneme şansım yok sadece youtubedan ses örneklerine bakabiliyorum.
Son olarak CR Custom sanırım artık üretilmiyor. Yalnızca bir sitede bulabildim 3100 lira fiyatı var. Sizce şartlarımı fazlasıyla zorlayıp Custom almaya değer mi? Şimdiden Teşekkürler.