J jpmelih 15 Kasım 2012 #1 arkadaslar bu gitarı almayı düşünüyorum şuanda elimde rg370dx kore var. artık değişiklik yapmak istiyorum sizce nasıl olur
arkadaslar bu gitarı almayı düşünüyorum şuanda elimde rg370dx kore var. artık değişiklik yapmak istiyorum sizce nasıl olur
kayitdisi 15 Kasım 2012 #2 gitar fena değildir,hard rock ve metal tarzı seviyorsan alabilirsin. daha soft müzik seviyorsan hiç bulaşma. genelde ton yelpazesi çok geniş derler ama blues,alternative müziğe pek gelmez.
gitar fena değildir,hard rock ve metal tarzı seviyorsan alabilirsin. daha soft müzik seviyorsan hiç bulaşma. genelde ton yelpazesi çok geniş derler ama blues,alternative müziğe pek gelmez.
Aegnor Luinwe 15 Kasım 2012 #3 Rg370dx'den sonra pek takılma bence ona. Daha farklı markalara yönel. Öyle geniş falanda değil ton yelpazesi, bir dönem denemişliğim var.
Rg370dx'den sonra pek takılma bence ona. Daha farklı markalara yönel. Öyle geniş falanda değil ton yelpazesi, bir dönem denemişliğim var.
J jpmelih 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 benim de aklıma takıldı şimdi. o zaman daha farklı bi gitar düşüneyim sadece sert tonlar işime gelmez
benim de aklıma takıldı şimdi. o zaman daha farklı bi gitar düşüneyim sadece sert tonlar işime gelmez