caner hamiltonsevdalısı 1 Eylül 2026 #1 21.000 TL'ye cort g260cs aldım sizce parasının hakkını verir mi? Daha iyi bir şey var mı bu fiyat segmentinde 20-25 arası?
21.000 TL'ye cort g260cs aldım sizce parasının hakkını verir mi? Daha iyi bir şey var mı bu fiyat segmentinde 20-25 arası?
chilly 1 Eylül 2026 #3 hamiltonsevdalısı demiş ki: 21.000 TL'ye cort g260cs aldım sizce parasının hakkını verir mi? Daha iyi bir şey var mı bu fiyat segmentinde 20-25 arası? Hepsini görmek için tıklayın... Gayet güzel kullanılabilir bir gitar.
hamiltonsevdalısı demiş ki: 21.000 TL'ye cort g260cs aldım sizce parasının hakkını verir mi? Daha iyi bir şey var mı bu fiyat segmentinde 20-25 arası? Hepsini görmek için tıklayın... Gayet güzel kullanılabilir bir gitar.
caner hamiltonsevdalısı 2 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 chilly demiş ki: Gayet güzel kullanılabilir bir gitar. Hepsini görmek için tıklayın... Hoxam teşekkür ederim aldım ama pickguard kısmında böyle çizik var hafif derin sizce iade ermeye değer mi?
chilly demiş ki: Gayet güzel kullanılabilir bir gitar. Hepsini görmek için tıklayın... Hoxam teşekkür ederim aldım ama pickguard kısmında böyle çizik var hafif derin sizce iade ermeye değer mi?
caner hamiltonsevdalısı 2 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 josefmengele demiş ki: Pikart kısmında çizik önemli değil gövdesinde çizik olmasın o yeter. Hepsini görmek için tıklayın... Gövdede yok ama pikart kısmında da çok derin değil mi sence gözle bile görülüyo uzaktan
josefmengele demiş ki: Pikart kısmında çizik önemli değil gövdesinde çizik olmasın o yeter. Hepsini görmek için tıklayın... Gövdede yok ama pikart kısmında da çok derin değil mi sence gözle bile görülüyo uzaktan