Schecter alınır mı?

ahmet

azxcy58
Selamlar. Bir süredir klasik gitar çalıyorum ve elektro gitar da çalmak istiyorum aynı zamanda. Schecter'ın gitarları model ve ton olarak beni inanilmaz çekiyo ama gitarın tarihi ve kalitesi konusunda pek fikrim yok. Ilk elektro gitar olarak alınır mı sorunları neler vs. Model olarak ikinci el omen extreme 6 almayı düşündüm. önerir misiniz.

Milyon farklı modeli var, her biri de farklı amaçlar için tasarlanmış, farklı bütçelere hitap ediyorlar. Hangi modelini istediğinize bağlı olarak öneriler şekilenebiliyor. Bahsettiğiniz gitar daha önce uzun süreli kullanmasam da fr versiyonunu daha önce 1 haftalığına denemiştim, kötü bir gitar olduğunu söyleyemem ancak floyd rose sistemi hoşuma gitmedi diyebilirim bu hem benim floyd rose sevmemem hem de gitarın düzgün bakılmamış bir gitar olmasından kaynaklanıyor olabilir yine de ben hem kullanım rahatlığı açısından hem de bakım kolaylığı açısından fr versiyonunu pek önermiyorum ancak sizin için bir şart ise alabilirsiniz öyle yarı yolda bırakacak bir havası yoktu.

omen extreme 6 yazmış arkadaş zaten. alınır mı alınır ikinci elde 20 bin altına alınır. ama 40k verecekseniz sıfır almayın ikinci elde 40k ya hellraiser serisi falan alınır.

Geri