Schecter Reaper 6 Elite Fr S alınır mı?

  • Konuyu açan Konuyu açan yigits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yigits

yigits
Arkadaşlar genelde blues çalıyordum ve şu an elimde Fender Strat Meksika var, daha sert tonlar alabilmek ve blues'un dışına çıkabilmek için gitarımı değiştirmek istiyorum. Ancak bir metalci de değilim 😀. Schecter Reaper 6 Elite FR S sizce nasıl, sizin 90 bin TL ya da altına daha iyi önerileriniz var mı?
 
Son düzenleme:

Hocam aslında bluesdan başka şeyler çalmak istediğim için bakıyorum, elimdeki fender duracak 😀
 
Şimdi şaka bir yana harbiden Gary Moore gibi uzun sustain isteyen gitarlarda çok işe yarayabilir.Ama sen ne çalacaksın neden sert tonlu bir şey istiyorsun o önemli.
Hocam uzun yıllardır gitar çalıyorum ama hep kendimi tekrar ettiğimi hissediyorum. İleri gitar tekniklerine başlamak, çalışımı hızlandırmak için istiyorum. Yani sadece sevdiğim müzikleri değil, elektro gitarla çalabileceğim çok tarzım olmayan müzikleri de yapmak istiyorum.
 
60-90 k aralığında sizin öneriniz nedir?
hocam tarzın beklentin rahat ettiğin sap profili nedir ben olsam gider epiphone IGC serisi alırım 😀 üstünde gibson custombuckerlar var reissue serisinin. gibson bu manyetikleri satışa bile sunmuyor sadece üst seri historic custom serilerine takıyor mesela. ya da shreddir modern metal dersen gider daha ortalama bi bütçe ile 65k civarına IBANEZ RG631ALF-BCM RG Axion Label Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte şunu alırım
 
Hocam uzun yıllardır gitar çalıyorum ama hep kendimi tekrar ettiğimi hissediyorum. İleri gitar tekniklerine başlamak, çalışımı hızlandırmak için istiyorum. Yani sadece sevdiğim müzikleri değil, elektro gitarla çalabileceğim çok tarzım olmayan müzikleri de yapmak istiyorum.
Floyd rose gitar kimseye önermiyorum en baştan söyliyeyim.Forumdaki bilgili tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama Floydlu gitar bana işkence gibi geldi her zaman.Sana önerim Ibanez Rg652ahmfx.Prestige alet üzmez etmez dümdüz sabit köprülü yükselttin alçalttın derdi yok tak çal mantığı var.Bir çok türe de geliyor ben Lamb Of God çaldım Gary Moore çaldım Srv çaldım her şeyi yaptım bana mısın demedi.P
 
Elime aldığımda bana 90-100 bin bandında hissettirmemişti. Kozmetiğe para verecekseniz alınası. FR ciddi sorun. kullanmayacaksanız kitleyin.
 
Reaper 6 Elite FR-S ; Klavyesi çok güzel bir gitar aşırı ince ve hız yapmaya çok müsait.
Tonları da güzel ben aktif manyetik sevmediğim için bu serinin manyetikleri daha çok hoşuma gidiyor. Fazlasıyla hırçın bir manyetiğe sahip.
Sustainiac hedefiniz varsa ve agresif tonlara ulaşmak da istiyorsanız sizin için uygun.
 

Geri
Üst