@hackeiommi iron maiden metallica o tarzlar
Az sabredin, haftaya M600 ile çekilmiş bir video koyacağız. Üzerinde Sh4-2, killswitch, Orange Drop kapasitör, Push Pull var. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız 😉
Aynen abi zamanında ben güzelce modifiye yaptırıp grup arkadaşıma vermiştim. Haftaya o gitar ve Laney Ironheart ile bir kayıt alacağız, o zaman performansı hakkında bilgi sahibi olabilir forumda 🙂Modifiyeli bu galiba?
İyi gitardır, güzel gitardır amma velakin o fiyata daha iyi makineler bulabilirsiniz.
Cort M600'e sahibim ancak henüz gitar çalmayı bilmediğim için ton olarak vs. yorum yapamıyorum. Bu sene kursa gitmeyi kafama koydum ancak gitar bana ağır geliyor o yüzden satıp daha hafif bir gitar almak istiyorum strat kasa muhtemelen. Bir ara satmaktan vazgeçmiştim ama yurt vs. masraflarım yüzünden kulaklıkla çalabileceğim bir amfi veya prosesör almaya para denkleştiremediğim için tekrar satmaya karar verdim. Reklam gibi olacak ama İstanbul'da iseniz ve düşünürseniz...
Daha öncesinde squier bullet strat taşımıştım bir arkadaşımın gitarıydı. O çok hafifti cort m600'e göre. Şehirdışında okuduğum için otobüste vs. gitarı getirip götürmem gerekecek. Yerine alacağım gitarın kalite yönünden daha aşağıda olacağını biliyorum ancak başka şansım yok daha hafif bir gitar işimi kolaylaştıracak zaten pimpirikli bir insanım bursada 93 terminal üniversite otobüsünde kalabalıkta zarar gelirse bile üzülmeyeceğim tarzda ucuz yollu bir gitar alacağım. Evimde olsaydım satmayı aklımdan bile geçirmezdim bayılarak aldım çünkü. 🙁 Uyarınız için teşekkür ederim bu arada. 🙂Selam, ilanını görmüştüm daha önce. Bunu ağır diye satıyorsan eğer, alacağın herhangi bir marka stratın da bundan hafif ve ton olarak da bunu aratmayacağının garantisi yok. Görmüşken yazayım dedim.
Evet okumuştum onun hakkındaki yorumları ama şu an için beni idare etsin yeter. Zaten üniversitede son senem masraflarım bitecek sonrasında daha iyi bir gitar alabilirim. Cort M600'ü satamazsam da hamal gibi taşıyacağım başka çarem yok.Bullet'in hafif olması normal ama. Onun gövdesi sıkıştırma sunta gibi bir şey.
Evet okumuştum onun hakkındaki yorumları ama şu an için beni idare etsin yeter. Zaten üniversitede son senem masraflarım bitecek sonrasında daha iyi bir gitar alabilirim. Cort M600'ü satamazsam da hamal gibi taşıyacağım başka çarem yok.