- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 10000
- Para Birimi
- TL
Fiyatın nedeni, amfinin ve ses kartının set içinde yer almasıdır. Bu seviyede ve bu fiyata eksiksiz bir set bulmanız neredeyse imkânsız.
Gitar evde sadece hobi amaçlı kullanıldı. Uzun süre akustik gitar çaldım, elektro gitar merakımı gidermek için aldım. Artık ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Yeni başlayanlar veya bütçesini zorlamadan kaliteli ekipman almak isteyenler için çok uygun bir fırsat.
Durumu:
Genel kullanım kaynaklı birkaç kılcal çizik dışında sorunsuz
Telleri 2 hafta önce değişti, yepyeni tellerle geliyor
Volume knobunda hafif oynama var (kullanıma engel değil, basit bir değişimle giderilebilir)
Teknik Özellikler:
Model: Cort X100 OPBB (Open Pore Black Burst)
Hızlı ve rahat çalım için ergonomik sap
Yüksek çıkışlı humbucker manyetikler – distorte tonlarda güçlü ve tatmin edici ses
Yanında Behringer UMC22 ses kartı (evde kayıt ve dijital efekt kullanımı için ideal)
Ciddi alıcılara detaylı fotoğraf ve video gönderilir.
Akustik gitar ile takas değerlendirilebilir.
Gitar evde sadece hobi amaçlı kullanıldı. Uzun süre akustik gitar çaldım, elektro gitar merakımı gidermek için aldım. Artık ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Yeni başlayanlar veya bütçesini zorlamadan kaliteli ekipman almak isteyenler için çok uygun bir fırsat.
Durumu:
Genel kullanım kaynaklı birkaç kılcal çizik dışında sorunsuz
Telleri 2 hafta önce değişti, yepyeni tellerle geliyor
Volume knobunda hafif oynama var (kullanıma engel değil, basit bir değişimle giderilebilir)
Teknik Özellikler:
Model: Cort X100 OPBB (Open Pore Black Burst)
Hızlı ve rahat çalım için ergonomik sap
Yüksek çıkışlı humbucker manyetikler – distorte tonlarda güçlü ve tatmin edici ses
Yanında Behringer UMC22 ses kartı (evde kayıt ve dijital efekt kullanımı için ideal)
Ciddi alıcılara detaylı fotoğraf ve video gönderilir.
Akustik gitar ile takas değerlendirilebilir.
Son düzenleme: