greatjaximus 1 Temmuz 2020 #1 Cort T2 düz ve Cort T3 somunlu 2 adet kol buldum. İkisi de yakın fiyat olarak birbirlerine (80-70tl) somunlu olayı benim gitara uyar mı? Hangisini almam uygun olur
Cort T2 düz ve Cort T3 somunlu 2 adet kol buldum. İkisi de yakın fiyat olarak birbirlerine (80-70tl) somunlu olayı benim gitara uyar mı? Hangisini almam uygun olur
senablackrock 2 Temmuz 2020 #2 greatjaximus demiş ki: Cort T2 düz ve Cort T3 somunlu 2 adet kol buldum. İkisi de yakın fiyat olarak birbirlerine (80-70tl) somunlu olayı benim gitara uyar mı? Hangisini almam uygun olur Hepsini görmek için tıklayın... TA3 dıştan sikmali sizin için uygundur
greatjaximus demiş ki: Cort T2 düz ve Cort T3 somunlu 2 adet kol buldum. İkisi de yakın fiyat olarak birbirlerine (80-70tl) somunlu olayı benim gitara uyar mı? Hangisini almam uygun olur Hepsini görmek için tıklayın... TA3 dıştan sikmali sizin için uygundur
greatjaximus 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 senablackrock demiş ki: TA3 dıştan sikmali sizin için uygundur Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler.
senablackrock demiş ki: TA3 dıştan sikmali sizin için uygundur Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler.