Beyler ben satriani nin js serisi olan gitarlarını çok beğendiğimden heleki babanın crom kaplı bir gitarı vardır ki gördükçe ağlar yanar dururum.vaziyet şunu gösterdiki gitarım çok eskidi ve modifiye etmek istiyordum (cort x6) yaptığım şey ise gidip çeşitli kalınla zımparalar,cila ve altın boya aldım.gitarımı resimlerden anlaşılacağı üzere çeşitli aşamalardan geçirdim son üç fotografta attığım 3 kat boyanın farkını anlayacaksınız,o zamanlar muhteşem duruyordu hele son katta gitara bak saçlarını tara ardından peki ne oldu boya 3 hafta geçtiği zamanlar bile kurumadı ve aylar geçmesine rağmen hala berbat durumda.yazık çok ama çok yazık oldu.gitara dokunduğunuz an boya yerinden kayıp gidiyordu bende sinirden gittim vernik aldım ve boyanın üstüne vernik attığım an boya yeşil renge döndü 😡 ve al başına belayı bu sefer vernik kurudu ama sanki gitarı naylonla kaplamışım gibi bir his verdi 🙁 şu an öyle bir durum yok tabikide fakat gitarı at çöpe gitsin.şimdiki hali ise iğrenç boyası çok gözükmesin diye siyah elektrik bandıyla ekoseli görünüm verdimde odaya girdiğimde bakmıyorum bile artık sadece eskisi gibi sinirlerim bozulmuyor 🙁
--------SON HALİ-------
--------SON HALİ-------