Sevgili arkadaşlar bir kaç haftadır gitar arıyorum kendime, bütçem fazla da değil maksimum ikinci ele 500 TL. Gitar arama sebebim çalması daha rahat ve daha zevk veren bir gitara geçmek.
Elimde iki tane gitar var biri Cort X1 biri Cort X2.
Metal müzik çalmaktan hoşlanıyorum.
Evde amfi yok, Creative hoparlörlerimi ve gitarlarımı Behringer USB alıcısı ile bağlayıp Guitar Rig programı ile ses alıyorum.
Çalarkende Guitar Pro programına bakıyorum oradan çalışıyorum derslerime.
SORUM :
Şimdi arkadaşlar benim gibi evde amatör ,amfi bile olmadan gitar çalan biri yüksek fiyatlı, yüksek markalı bir gitar alırsa farkı anlayabilir mi? (Sen 1.500 TL lik gitar alsanda farkı anlayamazsın çünkü ekipmanın yok, guitar rig ve hoparlör kullanıyorsun)
Yoksa Cort X'ler sana yeter, 500 TL'ye alacağın gitarın farkını anlamazsın mı dersiniz?
Bu fiyatlara Cort X'lerden üstün çalması zevkli, rahat, sesleri üstün bir gitar varmı yoksa bütçem en az 1.500 mü olmalı 🙂
Engin bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Elimde iki tane gitar var biri Cort X1 biri Cort X2.
Metal müzik çalmaktan hoşlanıyorum.
Evde amfi yok, Creative hoparlörlerimi ve gitarlarımı Behringer USB alıcısı ile bağlayıp Guitar Rig programı ile ses alıyorum.
Çalarkende Guitar Pro programına bakıyorum oradan çalışıyorum derslerime.
SORUM :
Şimdi arkadaşlar benim gibi evde amatör ,amfi bile olmadan gitar çalan biri yüksek fiyatlı, yüksek markalı bir gitar alırsa farkı anlayabilir mi? (Sen 1.500 TL lik gitar alsanda farkı anlayamazsın çünkü ekipmanın yok, guitar rig ve hoparlör kullanıyorsun)
Yoksa Cort X'ler sana yeter, 500 TL'ye alacağın gitarın farkını anlamazsın mı dersiniz?
Bu fiyatlara Cort X'lerden üstün çalması zevkli, rahat, sesleri üstün bir gitar varmı yoksa bütçem en az 1.500 mü olmalı 🙂
Engin bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.