CORTX100

Bizzat kullanıyorum solo çalmak imkansız neredeyse ama başlangıç için iyi olabilir yine 2. ellere baksan daha iyi olur ben şahsen çok memnun değilim az para vermiyoruz.

Sıfır istediğinizi belirtmişsiniz fakat bence ikinci ellere bakmaktan çekinmeyin. Bu bütçeyle 2. el bir schecter sgr c-1 yeterince işinizi görür. Sıfır olarak pek bir seçenek yok.
Maalesef dediginiz ürünun 2.eli bulundugum yerde gozukmuyor 1 tane var gibi oda farklı bir model Solo II diye grcen bir ürun birde şunu eklemek istiyyorum gitarij 2.el almama nedenjm gitarlar hakkinda hicbir bilgim olmamasidir o yuzden kaziklanmamak icin simdilik 0 diye diyorum

Bizzat kullanıyorum solo çalmak imkansız neredeyse ama başlangıç için iyi olabilir yine 2. ellere baksan daha iyi olur ben şahsen çok memnun değilim az para vermiyoruz.
solo çalmak neden imkansız? Bir videoda küreğe tel takıp emg bağlıyorlar adam onunla shred yapıyor. Solo çalmak imkansız dediğin gitarı petrucci'ye versen albüm çıkarır. Neye göre kime göre?

solo çalmak neden imkansız? Bir videoda küreğe tel takıp emg bağlıyorlar adam onunla shred yapıyor. Solo çalmak imkansız dediğin gitarı petrucci'ye versen albüm çıkarır. Neye göre kime göre?
Haklısın ben zaten ne bir gitar luthieriyim ne de profesyonelim ama squier affinity ve sx marka bir tele kullandım daha önce çok daha rahattı klavyeleri. Ben sadece kendi izlenimimi yazdım.

Geri