B
BODRUM_KAT
arkadaslar merhaba gitarların en iyilerini tartısıyoruz haklıyızda ama fiyatlar da ucuyo valla.birazda orta yollu gitarlar hakkında da bir genel markalar arası tecrubeler paylasırsa cok yararlı olur.ben yaklasık 7 sendir calıyorım baslangıc seviyesi degilim ama yuh lan adam gitarı bitirdi cinsinden de degilim ..bu aralar 1000-1300 tl civarı bi gitar alıcam kararsız kaldım genelde ritm metal tonlar ve ona uygun sololar(metallica vs.)calıyorum ibanez alıcaktım klavyede solo rahatlıgından ve ton netliginden dolayı ama ritmde beni doyurmadı tam solo gitarı cok tiz genelde hepsi(fiyatlar cok coşmadan tabi).ltd ler sustain acısından cok ii ritm tonlarıda saglam ama soloda akıcılık eksik ondanda ..jackson alıcam heralde zuhalde en iyi o geldi kulagıma dk2 ydi aktif emg81 85 li oda aştı fiyat olarak ama ...valla kızmayın bodozlama soracam varmı tavsiye edebileceginiz gitarlar..benden sebep cogu kiside sebeplenir zaten genelde insanlar bu fiyat aralıgında bakıyorlar.hepinize müzik dolu günler eyvalah sagolun falan filan🙂...