valla ben de ilk oynadığım zamanlar armut gibi geziniyordum da sonradan açıldım tutamıyorlar şimdi. alışkanlık meselesi biraz 🙂Konsolda FPS oynanır gibi değil hocam benim açımdan 🙂
Hocam , Çok zevk renk meselesi ama oyun konsolu olayı bana ters en azından bilgisayarla büyüyen herkese ters bence, Joystick muhabbetiyle birtek pes oynayabiliyorum ne gta ne birşey , Kendimi robot kullanıyor gibi hissedeceksem ne anladım 😀 klavye mouse rahatlıgı candırvalla ben de ilk oynadığım zamanlar armut gibi geziniyordum da sonradan açıldım tutamıyorlar şimdi. alışkanlık meselesi biraz 🙂
Hocam işte aynen bu cümleleri tam olarak 1 sene önce kurup arkadaşın zoruyla ps4 aldım 😀 şimdi bilgisayarı açmıyorum desem yeridir. Bi tek fm oynuyorum. Alıştıktan sonra çok keyifli bi hal alıyor inan 🙂Hocam , Çok zevk renk meselesi ama oyun konsolu olayı bana ters en azından bilgisayarla büyüyen herkese ters bence, Joystick muhabbetiyle birtek pes oynayabiliyorum ne gta ne birşey , Kendimi robot kullanıyor gibi hissedeceksem ne anladım 😀 klavye mouse rahatlıgı candır