evet sadece kozmetik amaçlı.Anladığım kadarıyla satılan bu süslü silahlar diğerlerine göre daha iyi öldürmüyor. Değil mi?
Anahtarları 5-6 lira arası değişiyor günden güne , İçinden genelde iyi şeyler çıkıyor , ama tutupta 0.10 kuruşluk silahta çıkabilir 😀 Ben 1 tane açtım , Kartel Ak47 çıktı gizli tüfek serisi 46 47 liraya suaun satabilirim . 1 tane daha açtım Scar 20 (Taramalı awp 😀 ) özel bi deseni çıktı oda 20 25 ediyor
Para steam cüzdanınıza ekleniyor. Dediğiniz gibi o parayla steam'den başka oyun da alabilirsiniz ancak kutu işine kendinizi pek kaptırmayın diyorum ben. Anahtarlar 5-6 lira arası, içinden çok değerli skinler çıkabilir ancak çoğunlukla harcadığınızı bile çıkaramıyorsunuz. Bu yüzden benim tavsiyem kutu düşerse satın. Elde ettiğiniz parayla istiyorsanız uygun bişeyler bakın.Peki parayı sadece oyun içi mi kullanabiliyoruz yoksa steamde başka oyun alabiliyor muyum mesela 😀
An itibariyle @cenkcakmakci kardeşimle birlikte on numero bir maçtan çıktık. Mükemmel bir takım oyunu oldu -bir tane apti vardı takımda gerçi ama- ve maçı 11-4'te terörde bitirmişken, ct'de yardırıp aldık maçı. Kendisiyle TurkRock ekibinde olmaktan gurur duyuyorum 🙂