öm bıraktım whatsup falan bir şekil ulaşırsan geleyim 🙂
Konuyu hortlatayım 😀 Bu Rus engelleme programı nedir, ne değildir bir bilgi verir misiniz? 😀 Oyunda sinirim en bozan millet bu Ruslar oldu yahu. Benim kadar bu dünyada ırkçılık yapmayan birini bulamazsınız ancak oyundaki Ruslar bu ırkçılığı hakediyor. ONLARI ENGELLEMEK İSTİYORUM 😀Bir Ruslar, bir de Türkler. Hadi Ruslar için server engelleme programı var da, ötekine çare yok.
Konuyu hortlatayım 😀 Bu Rus engelleme programı nedir, ne değildir bir bilgi verir misiniz? 😀 Oyunda sinirim en bozan millet bu Ruslar oldu yahu. Benim kadar bu dünyada ırkçılık yapmayan birini bulamazsınız ancak oyundaki Ruslar bu ırkçılığı hakediyor. ONLARI ENGELLEMEK İSTİYORUM 😀
Valla son 2-3 haftadır düzenli oynuyorum, 3-4 kere denk gelmişimdir hileye. Artık sürekli olarak güncelleme geliyor, hile bulunsa da güncellemeyle gidiyor. Onun dışında Ruslar başa bela, ona da yapacak bir şey yok. Adamların oyunu 😀Oooo en erken 5 gün he. Peh. Ortam nasıl, hileciler, şerefsizler yine cirit atıyorsa bulaşmayayım hiç.
Aynen böyle durum.Valla son 2-3 haftadır düzenli oynuyorum, 3-4 kere denk gelmişimdir hileye. Artık sürekli olarak güncelleme geliyor, hile bulunsa da güncellemeyle gidiyor. Onun dışında Ruslar başa bela, ona da yapacak bir şey yok. Adamların oyunu 😀
saat 22.00 Desek başlangıca ?Arda reis varsa her türlü.