İstanbul Cover Değil Kendi Şarkılarımızın Grubuna Gitar, Davul Aranıyor

Herkese Merhaba,

Normalde pop müzik yapıp yayınlıyorum ancak metal müzik içimde hep bir ukde oldu.

20 yılı aşkın bir süredir söz ve beste yazıp biriktiriyorum, yayınlayabildiklerimi de yayınlıyorum. Genelde Türkçe pop ve pop-rock ağırlıklı yazıyodum.

Ancak birkaç aydır İngilizce metal (clean vocal) şarkılar çıkıyor içimden 🙂

Bestelediğim her şarkı bana inanılmaz zevk veriyor. Ben de artık bunları tüm dünya duymalı diye düşünüyorum.

O yüzden buradayım ve bu ilanı açıyorum.

Ben sadece üretim ve vokal kısmındayım, herhangi bir enstrümanım yok ve çalamıyorum. Tek enstrümanım ağzım anlayacağınız 🙂

Şuan için kendi şarkılarımızı üretip, kaydedip, yayınlama taraftarıyım.

İstanbul Anadolu yakasındayım, 37 yaşındayım. Her yaştan kişiyle anlaşabilirim ancak bana karşı açık ve net olmalısınız. Ne istediğinizi bilmem gerekiyor ve bu karşılıklı olmalı.

İlgililere duyurum;
Ben her türlü müzik yapıyorum, illa metal olarak değil pop-rock müzik yolculuğumda da bana eşlik edebilirsiniz.
Müzikal anlamda destek için de bana yazabilirsiniz(müzisyenler birbirini her zaman desteklemeli bence)
Beste konusunda yılların tecrübesi ve birikimine sahibim. Beni dinlemeden yargılamayın derim 🙂

Söyleyeceklerim bu kadar 🙂
Buradan ya da Instagram üzerinden bana ulaşabilrsiniz: @fractionsoftimeline

Tekrardan merhabalar,

Yapılan dönüşlere istinaden ekte pop hesabımdan yayınlamış olduğum en rock şarkıyı paylaşıyorum.

Yani en kötü bu tarz şarkılar yapabiliriz ama benim asıl yapmak istediğim tarzı en iyi anlatacak olan referans şarkı şu şekilde;

Dediğim gibi elimde İngilizce olarak bestelediğim birçok şarkı bulunuyor. Yoğunlaşmak istediğim kısım bu.

Dosyalar

Geri