Kocaeli COVER GRUP ARIYORUM

Emmy Lia

EmmyLia99
Arkadaşlar, merhaba! Ben bir vokalistim. Körfezde ikamet ediyorum. Şu an hem coverlar söylüyor hem de kendi bestelerimi kaydediyorum. İlerlemeyi hedefliyorum. Ve bu süreçte benimle beraber ilerlemeyi tutkuyla isteyen, amatör ama büyük hedefleri ve hevesi olan arkadaşlar lazım. Para için değil, hayalleri için yapan arkadaşlara ihityaç duyuyorum. Şu an yolun çok başındayım ve HENÜZ bir kazanç elde etmiyorum, fakat bunun için bütün tuşlara basıyorum 🙂))) Beraber bütün tuşlara basacağımız 🙂))), repertuar geliştireceğimiz, sosyal mecraya coverlar yükleyeceğimiz, ilerleyen zamanlarda canlı müzik mekanlarında sahne alacağımız, bestelerimizi yapıp beraber bir yol katedeceğimiz ekip arıyorum. Amaç iki cover yapıp dağılmak değil, uzun vadede beraber çalışmak, beraber yükselmek, beraber paralar kazanmak. Ben 27 yaşındayım. 18-35 arası arkadaşlar ulaşırsa muazzam memnun olurum.
Sesim soprano. Tarzım daha çok Alternative rock ağırlıklı. Ağırlıklı olarak bas,elektro gitar ve bateri çalan arkadaşlara ihtiyaç duyuyorum. Ek olarak da başka enstrumanlar çalan arkadaşlar da iletişime geçerse memnun olurum. Tabii olaya sadece iş olarak değil, eğlence olarak da bakın. Beraber çalışmasak bile network geliştirmiş oluruz, sahilde sohbet muhabbet edip iki gitar çalıp bir şeyler mırıldanırız 🙂

Lütfen benimle iletişime WhatsApp üzerinden geçin: 05510613348

Geri