Bir çok şey konuşuluyor, yazılıyor, anlatılıyor. Neden bilmiyorum ama birde bu forumlarda bu soruyu sormak, forum kullanıcılarının toplumu ilgilendiren bu durum hakkında ki fikirlerini almak istedim.
Belki de aşı konusunda tereddütü olanlara da bir fikir veririz. Aramızda doktor olanlar veya sağlıkçılar vardır diye düşünüyorum.
Kendim ile başlıyayım.
Ben 2 doz Comirnaty aşısı oldum.
1. Doz aşımda aşı bölgesinde varla yok arasında bir ağrı hissi oldu.
21 gün sonra 2. Doz oldum ve yan etki olarak sadece aşı olduğum sol kolumda 1 gün bile sürmeyen hafif derece bir ağrı dışında bir şey yaşamadım.
Annem ve babam yaşı itibari ile ülkede ilk aşılanan gurupta oldukları için ilk önce 2 doz Coronovac ve ardından 1 dozda Comirnaty aşısı oldular. 3 aşıda da hiç bir yan etki görmediler.
Babam kalp hastası ve stent takılıdır. Aşılardan sonra düzenli kontrollerinde de kalp yönünden olumsuz bir durumda görülmedi.
Sizlerde bu konuda fikirlerini ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?
Belki de aşı konusunda tereddütü olanlara da bir fikir veririz. Aramızda doktor olanlar veya sağlıkçılar vardır diye düşünüyorum.
Kendim ile başlıyayım.
Ben 2 doz Comirnaty aşısı oldum.
1. Doz aşımda aşı bölgesinde varla yok arasında bir ağrı hissi oldu.
21 gün sonra 2. Doz oldum ve yan etki olarak sadece aşı olduğum sol kolumda 1 gün bile sürmeyen hafif derece bir ağrı dışında bir şey yaşamadım.
Annem ve babam yaşı itibari ile ülkede ilk aşılanan gurupta oldukları için ilk önce 2 doz Coronovac ve ardından 1 dozda Comirnaty aşısı oldular. 3 aşıda da hiç bir yan etki görmediler.
Babam kalp hastası ve stent takılıdır. Aşılardan sonra düzenli kontrollerinde de kalp yönünden olumsuz bir durumda görülmedi.
Sizlerde bu konuda fikirlerini ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?