aynı sekilde mikfronun akımını tam olarak alamaz.delaylere ugrar
ve daha ne inciler... Burada ukalaca olan cevap yok, senin yaklaşımından kaynaklanıyor olabilir, doğrudur. Düşüncemi geliştirmek istiyorum diyorsun, bilgi veriyoruz, kabul etmiyorsun. Hadi kabul etmemek neyse, mantıksız gelir tamam da, bir de ukalalıkla suçluyorsun, nedir ki bu? Ne duymak istiyorsun? Bir sblive ve bir mikrofonla her şeyin hallolduğunu anlatıp onay verilmediği sürece neyi kabul edeceksin?
Diyoruz ki SbLive! ın convertorları kalitesizdir, convertor ne biliyor musun? Bu forumda çok yerde anlatılıyor ne olduğu, aratırsan çıkacaktır.
ayrica birkac sey:bahsettigim mik. emin ol studyo dısında goremezsin,oldukca kalitelidir ve ses aktarma ozellikleri kendinden gucu olayman dusuk ohmlu ses kartlarına daha uygundur,hifi sistemlerinde bile cok farkeder.empadans,ohm gibi uyusmazlıklar hep olur,bilmiyorsun bence
Bahsettiğin şeyin ne olduğunu iyi biliyorum, ama preamptan bahsediyorum, ne işe yaradığını bilmiyorsun bece dedim ki bu ayıp bir şey değil, bunu ofensif olarak algılamanda art niyet ararım. İki alet arasındaki elektriksel uyuşmazlıktan bahsetmiyorum, bu durum daha önemli. Hala aynı şeyi söyleyip bir de bilmiyorsun bence deyince kendini komik duruma düşürüyorsun. Emin ol bir şeyi bilmiyorsam veya yanlış biliyorsam, bunun olgunluğunu taşır ona buna ukala diye laf yapıştırmaya çalışmam. Her türlü bilgiye de açığım.
E şimdi sana, kalitede fark hissedeceğini, dinleyince anlayacağını söylüyorum, aradaki farkı hiç duymamış olabilirsin diyorum, doğaldır, ben de yakın zamanda tanıştım hadiseyle ancak hala "Hayır fark olmaz, beni mikrofonum şöyledir böyledir!" diyorsan, sen yeni bir şey öğrenmek için soru sormamışsın demektir. Bir de forum yöneticisisiniz demişsin, forum yöneticisi doğru bir şey söyledin de mesajını mı sildi, ne oldu? Şu durumda bir fikir alış verişi yapmak için değil sadece "Benim live ses kartım var, süper mikrofonumla hepinizden güzel kayıt alıyorum!" demeye gelmişsin gibi geliyor. Dinleyelim deyince "Benim kendi kulaklarım var!" diyorsun.
Verilen bilgiyi tartışmadan reddetmeye, bilgi vereni de ukala yerine koymaya devam ediyorsan, yeni bilgiye de açık değilsen, nasıl düşünce geliştireceksin merak ettim. Düşünceni geliştirememende suç kimde bir sorgulamanı tavsiye ederim. Ne kendini komik duruma düşür, ne de başkasının vaktini boşa harcama, mutlu olduğun sisteminle kaydını yap diyorum o zaman yine. Onu da kabul etmiyorsun gerçi daha ne desem bilemedim, kolay gelsin diyeyim.