Destek destek 🙂=Destek noktası hatta 🙂=
deerrudolf demiş ki:FragileDrEam demiş ki:Ya bence dünkü performans olarak In spite en iyisi idi... Crossfire bayraklarının ortada dolanması hoşuma da gitmedi abartı olmuş bence. Diger gruplara saygısızlık oldu !!!
Neden böyle düşündün ki?
Bayrakları sadece iki grupta açtık; Crossfire (ki bu gayet normal) ve Kara Kedi'nin son parçası. Kara Kedi de açmamızın zaten grup elemanlarınca bir sakıncası yoktu. Zaten gitarist Görkem sahneye bile Nightwolves tişörtüyle çıktı yani. Onlar da bu oluşumu destekliyorlar. Zaten grup rahatsız olacaksa bayrak açma gibi bir durum söz konusu olamaz.
Eğer gene de ayıptı falan diyorsan Nightwolves konusundaki yazıyı oku. orada bir ibare var;
*NIGHTWOLVES; öncelikli amaç olarak üyelerinin ortak paydası CROSSFIRE için bir FAN desteği ve gönüllüler hareketi olmayı amaçlamaktadır. Bunun yanında aynı vizyona ve kaliteye sahip tüm yerli gruplarımız için de destek ve ilgi anlamında elimizden geleni yapmayı amaçlamaktayız. Kaliteden taviz vermeden, müziğini yaşayan ve yaşatmak için çaba gösteren tüm yeri gruplarımızın destekçisi olacağız.
Bunu okumamışsın sanırım dostum.
gbanes374 demiş ki:abi odtü rock senlıklerın'de izleyip de yorum yapmak isteyen yok mu ya????????? :evil: :evil: :evil:
"hayatımdaki en iyi crossfire konseri" değil, " hayatımdaki en iyi konser"di. grup sahnede, seyirci sahne önünde devlestı resmen. "nightwolves"lar en öndeydi her zamanki gibi(ben de bi nightwolf'um ama henüz tiiii-şörtüm gelmedi 😢 🙁 ) nerdeyse tüm an?(m)?fi ayaktaydı. bülent grubun eksik oldugunu hissetirmedi bile. sahne, ışıklar, arada Kaan Abi'nin 😀 verdiği duman.... hepsi harikaydı. Davulcu Can "yine" müthişti. albümü bekliyorum, sabırsızlanıyorum............:!: :!: :!:
bu kadar...