Nightwolves demiş ki::twisted: NIGHTWOLVES, 21 Kasım CROSSFIRE İzmir konserine tur yapıyor. :twisted:
:twisted: NIGHTWOLVES olarak CROSSFIRE ile birlikte yolculuk yapıp, yeni şarkılardan oluşan parça listesi ile sağlam bir performans izleyerek geri döneceğiz.
:twisted: Konser için 20 Kasım cumartesi gecesi geç saatlerde Ankara'dan yola çıkılacak. Öğlene doğru İzmir'e varmış olacağız. Konserden hemen sonra da Ankara'ya dönüş var, tahmini olarak pazartesi sabah 05.30 ile 06.00 arası Ankara'ya varmış olacağız.
:twisted: Araç, Stüdyo Raven'dan kalkacak ama güzergah üzerinden binmek de mümkün.
Araç 2004 model Volkswagen Volt. Televizyon, kalorifer, klima var. Özellikle klima ve kalorifer var.
Geçen İzmir konserinde Şubat ayı sabaha karşı Afyon'dan geçerken büzüğümüz büzüşmüştü. 😆 Şoförümüz de sağlamdır ayrıca, Yusuf Abi (Ankara Anadolu Lisesi) 😆
Ücret : Gidiş + dönüş + konser bileti 20 milyon TL.
:twisted: İlgilenenler en kısa zamanda [email protected] adresinden, buradan forumdan ya da Deniz'e (Rebel) 0533 221 7757'den telefon yolu ile ulaşabilir.
:twisted: UYARI : YER SINIRLIDIR, gelmek isteyenler en kısa zamanda bizimle iletişime geçsin.
:twisted: Son başvuru tarihi 15 Kasım.
On0e_SiFFreDDi demiş ki:kaya ve kaan abidendir hrlde... gecen sene her haftasonu ordaydim :idea: olabilir..
spec demiş ki:kesin ordayım abi walla tamam ii oldu bu...
Rebel_Werewolf demiş ki:On0e_SiFFreDDi demiş ki:kaya ve kaan abidendir hrlde... gecen sene her haftasonu ordaydim :idea: olabilir..
Ahaa 😆 Şu müthiş Pantera'ları sen çiziyordun değil mi 😆
Rebel_Werewolf demiş ki:Selam, Deniz ben. Valla 26'sındaki konsere kesinlikle bekliyoruz.
Orada ayrıca görüşelim konserden sonra, konuşuruz 😉 Dert etme sen karikatür olayını 😉 Ayıp olmamıştır kimseye 😉
Arkadasim Yasin Yerlinin önerisiyle dinledim çok güzeal :evil:Crossfire_SNF64_fan demiş ki:bence de crossfire muhtesem yarin da konseriniz var mutlaka orda o0lup destekliyecegiz