Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir amfi almak istiyorum şuanda başlangıçta yönlendirme ile marshall mg10 aldım fakat değiştirmek istiyorum artık gözüme çarpan amfiler bunlar başka önerilere de açığım lütfen tavsiye ve öneri yapacak olanlar ve hakim olanlar yazsın.
Bu amfileri alacaksan mg 10 da kalmaya devam et bence. İyi bir ton istiyorsan en az 10 inç hoparlörlü bir amfi lazım. Boss katana veya catalyst 2. El bakmanı şiddetle öneririm.
Bu amfileri alacaksan mg 10 da kalmaya devam et bence. İyi bir ton istiyorsan en az 10 inç hoparlörlü bir amfi lazım. Boss katana veya catalyst 2. El bakmanı şiddetle öneririm.
2.el düşünmüyorum ton ve ses şiddeti olarak değil ses çeşitliği olarak memnun değilim efektleri vs kendi içinde olan bir amfi arıyorum zaten sahne vs yapmıyorum. Bütçe olarakta katana vs amfilerin fiyatları oldukça yüksek Blackstar id core 40 v4 nasıl olur mesela
büyük Cube serisi deseydin ortada kalabilirdim ama Cube LX farklı bir Cube ve kesinlikle ID:Core'dan daha iyi. İkisini de sayısız saatlerce, günlerce kullandım.