- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum eyvallah, guzel denk geldi o iş ve gercekten cekim esnasinda tum uyarilarima ragmen kapatmayip izlemeye devam etti arkadasım onu 😀Çok güzel. 🙂 4. bölümdeki "Uzaydan canlı yayın" detayı çok hoş. 🙂
Dostum eyvallah, guzel denk geldi o iş ve gercekten cekim esnasinda tum uyarilarima ragmen kapatmayip izlemeye devam etti arkadasım onu 😀Çok güzel. 🙂 4. bölümdeki "Uzaydan canlı yayın" detayı çok hoş. 🙂
Şu ara zor hocam be jackson, aklımda ama hep 🙂Eline sağlık çok beğendim projeyi. Tuşen de on numara cidden çok tatlı geliyor kulağa da bi' tane Jackson yakışırmış sana 🙂
Ah bir Musicman axis im olsa zaten 🙂 Teşekkür ediyorum.Tuşeniz oldukça başarılı. Tebrik ediyorum. Bence gitarınızı değiştirin. Şöyle bir yanarlı dönerli bir Musicman Axis ile neler yapılmaz ki😀
Teşekkür ediyorum 🙂selam öncelikle videolar için teşekkürler. Her hafta izlemeye çalışıyorum. 🙂
Size önerim belirli bir yere taşıyıp daha sonra zaten pek az kişi izliyor vs onlar izlemese de olur diyip bırakmamak, yani belirli bi yerden sonra sıkılıp bırakmayın 🙂
İşi çok ileriye götürmeyi düşünüyorsanız size bir web sitesi bile yapabilirim 🙂
Tekrardan başarılar diliyorum.
Teşekkür ediyorum, iyi ya da kötü yorumlarınızı aldıkta seviniyorum. Eyvallah 🙂4.bölümde fret numaralarını göstermişsiniz bu daha öğretici ve faydalı olmuş devamı gelirse daha iyi olur.Ayrıca elinize sağlık çok beğendim çok başarılısınız
Eyvallah hocamEline sağlık
Ibanez RG 1570, Guitar Rig programından direk alıyorum sesi. Marshall JCM 800 anfi simülasyonu kullanıyorum genellikle 🙂 Valla ekipman olsa da tanıtsak eğlenceli olurdu 🙂ayrıca video kalitesi sound vs başarılı olmuş
ekipmanlar nedir
ibanez prestige görebildim şimdilik
ekipman tanıtımı da olursa hiç fena olmaz bence 🙂
Teşekkür ederim, ilgi biraz az ama sanırım. Ya da daha çok yeni proje 🙂başarılar...her seviyeden vatandaş fayda görebilir içerik oldukça zengin...