Yok mu bu adamın Instagram vs bi sayfa adres bir şey.Ankara da yılmaz abi var luthierturk kendisi gitara 50 yılını vermiş bir insan görüşmenizi tavsiye ederim.
Buldum tamamdır teşekkürler 😊Ankara da yılmaz abi var luthierturk kendisi gitara 50 yılını vermiş bir insan görüşmenizi tavsiye ederim.
Ben ilk defa duydum.Ayrı başlık açmayayım dedim. Instagram’da gezinirken Cea Guitars diye bir sayfa gördüm, son postunda Skervesen’i andıran bi finishe sahip bir gitar var.
CEA Guitars and Basses Ltd. (@ceaguitars) • Instagram photos and videos
4 Followers, 7 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from CEA Guitars and Basses Ltd. (@ceaguitars)instagram.com
Bu üretici hakkında bilgisi olan var mı?
Kalın mi teli ile klavye arasından arka planı görebildim ben, bence 3 milimden de fazla gibi. Bir postunda manyetik hariç 1350 lira yazıyordu, o yüzden çok bir şey beklememek lazım.Yani action herhalde 3mm falandır kalın E'de. Tel yüksekliği konusunda takıntılıyım biraz (alçak seviyorum), o yüzden gözüme çarptı.
Flat müzik Orçun diyorum
Hocam uzun zamandır Ankara'da sabit gidilebilecek bir luthier arıyordum. Bir şekilde ulaştım kendisine. Aşırı memnun kaldım bu yüzden her yerde de belirtmek istedim.Sen Flat music Orçun'un reklamcısı mısın 😆 Attığın her mesajda bir Orçun Allah Orçun 🤣
160637 eklentisini görüntüle
Abi selamlar bir gün mağaza beklerim çay kahve içer muhabbet ederiz 🤘😀Sen Flat music Orçun'un reklamcısı mısın 😆 Attığın her mesajda bir Orçun Allah Orçun 🤣
160637 eklentisini görüntüle
İnşallah Ankara'ya yolum düşerse tanışmak isterim. Hayırlı işlerin olsun. Böyle fanatik müşterileri nasıl oluşturduğunu senden duymak isterim 😊Abi selamlar bir gün mağaza beklerim çay kahve içer muhabbet ederiz 🤘😀
Bende de Ave Fanatikliği vardır.. 🙂 Matt ve Ave Rules der susarım.İnşallah Ankara'ya yolum düşerse tanışmak isterim. Hayırlı işlerin olsun. Böyle fanatik müşterileri nasıl oluşturduğunu senden duymak isterim 😊
aman diyim, uzak durun. emekli olduktan sonra marangozluk yapan, bu işte para var diye gitar tamiri işine soyunan biridir.Ankara da yılmaz abi var luthierturk kendisi gitara 50 yılını vermiş bir insan görüşmenizi tavsiye ederim.