yani sıkıntı sandalyeye tekme atmamış olmasıysa haklısın ama beniim derdim mantalitenin kavranılması onun anlaşılması.demek istediğim mantık olarak karşıt görüşün darbe sonrası idamını destekleyebilecek bir mantalitenin siyaset yapmasının tehlikeleridir.bunu dikkate alarak konuşmak lazım kanısındayım...illnino demiş ki:Haklısın!! Gençlik kollarında ki bir genç koskoca T.C Başbakınının idamında çoook önemli bir rol oynamıştır.
metalcafe demiş ki:Futbol takımı tutuyorsun partimi belli değil. CHP formasıda çıkar yakında.
illnino demiş ki:metalcafe demiş ki:Futbol takımı tutuyorsun partimi belli değil. CHP formasıda çıkar yakında.
Muhahaha bana diyene bak! Başbuğ'un açıklamasını dinlemeden, sırf ne kadar "muhalif" olduğunu yırtınarak göstermeye çalışıp çemkiren, sonra yanlışlığı yüzüne vurulunca, "yok cnn türk altyazısı öyleydide kem küm" diye kıvırmaya çalışıp kıvıramayan insan. Seni ciddiye almayı bıraktım o andan sonra.Sadece saçmalıklarına cevap yazıyorum.
illnino demiş ki:Muhahaha bana diyene bak! Başbuğ'un açıklamasını dinlemeden, sırf ne kadar "muhalif" olduğunu yırtınarak göstermeye çalışıp çemkiren, sonra yanlışlığı yüzüne vurulunca, "yok cnn türk altyazısı öyleydide kem küm" diye kıvırmaya çalışıp kıvıramayan insan.
Seni ciddiye almayı bıraktım o andan sonra.Sadece saçmalıklarına cevap yazıyorum.
Deniz Baykal demiş ki:“Türkiye’de bir darbe tehlikesini önlemek için askerler tutuklanmıyor.
Türkiye’de darbe tehlikesi olmadığı için askerler tutuklanıyor”
commander demiş ki:Bir üst mesajdan böyle bir anlam çıkardın ya, resmen helâl olsun...🙂
illnino demiş ki:Muhahaha bana diyene bak! Başbuğ'un açıklamasını dinlemeden, sırf ne kadar "muhalif" olduğunu yırtınarak göstermeye çalışıp çemkiren, sonra yanlışlığı yüzüne vurulunca, "yok cnn türk altyazısı öyleydide kem küm" diye kıvırmaya çalışıp kıvıramayan insan.
Seni ciddiye almayı bıraktım o andan sonra.Sadece saçmalıklarına cevap yazıyorum.
commander demiş ki:Son olayların tek cümle ile analizi:
Deniz Baykal demiş ki:“Türkiye’de bir darbe tehlikesini önlemek için askerler tutuklanmıyor.
Türkiye’de darbe tehlikesi olmadığı için askerler tutuklanıyor”
commander demiş ki:Sözde Ergenekon Davasına bakan Savcılara ilk darbe, darbeci olarak suçlanan İlhan Selçuk'tan geldi
commander demiş ki:"Sivil Darbe"'nin ayak sesleri mi?