Bulloween 18 Haziran 2019 #1 Bi ara dore getirmişti bolca almıştım, ama gelen giden bir tane aldı şu an elimde kalmadı. Türkiyede bulabilirmiyim acaba?
Bi ara dore getirmişti bolca almıştım, ama gelen giden bir tane aldı şu an elimde kalmadı. Türkiyede bulabilirmiyim acaba?
barrios 18 Haziran 2019 #2 Bulloween demiş ki: Bi ara dore getirmişti bolca almıştım, ama gelen giden bir tane aldı şu an elimde kalmadı. Türkiyede bulabilirmiyim acaba? Hepsini görmek için tıklayın... Ben küçüklerinden aradım ama bulamadım. Ne yazık ki yok Türkiye'de sanırım.
Bulloween demiş ki: Bi ara dore getirmişti bolca almıştım, ama gelen giden bir tane aldı şu an elimde kalmadı. Türkiyede bulabilirmiyim acaba? Hepsini görmek için tıklayın... Ben küçüklerinden aradım ama bulamadım. Ne yazık ki yok Türkiye'de sanırım.
Bulloween 20 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Distribitörü olmadığı için getirtilmiyormuş. İyice 5. dünya ülkesi olduk ya. Amazonda thomanda var ama 6lisi 6 euro ama 27 euro kargo istiyorlar 🤣
Distribitörü olmadığı için getirtilmiyormuş. İyice 5. dünya ülkesi olduk ya. Amazonda thomanda var ama 6lisi 6 euro ama 27 euro kargo istiyorlar 🤣