DAVE LOMBARDO‘nun gruptaki görevine geçtiğimiz günlerde kritik bir kararla son verildi.
LOMBARDO, açıklamasında şunları söyledi:
Avustralya’daki konsere benim için gelecek tüm fanlarım için özür dilerim. 14 Şubat’ta yapılan bilgilendirmede Avustralya turu’nda grupta yer almayacağım söylendi. Bu durum beni çok şaşırttı ve çok üzdü.
Geçtiğimiz yıl SLAYER tur gelirlerinin %90′ının teknisyen grubuna, yönetim işlerine ve diğer giderlere harcandığını fark ettim. Geri kalan bize, 4′ümüze, %10′luk bir miktar düşüyordu. TOM (ARAYA) ile bazı yetkili kişilerden giderlerin kontrolünün yapılmasını istedik, fakat sonrasında benim dökümanlara ve bilgilere ulaşma yetkimin olmadığı söylendi.
2012 yılı boyunca turnedeydik. Ufak meblağlar dışında şahsıma yapılan tek bir ödeme olmadı. Bunun da öncesinde; kazançtaki genel kesintinin ne kadar olacağı, benim ne kadar kazanacağımla ilgili yazılı bilginin bulunmadığı uzun vadeli boş kontrata imza atmadığım takdirde ödeme yapılmayacağını bildirdiler.
Geçtiğimiz Pazartesi, KERRY (KING) ve TOM ile yeni bir iş modeli olması gerektiği konusunda görüş alışverişi yapıyorduk. KERRY, böyle bir değişime ihtiyaç olmadığını belirtti. Dahası, bu konuda ısrarcı olmaya devam edersem davulcu değişikliğine gideceğini vurguladı. Perşembe günü de, belirlenen saat olan 1′de provaya geldim fakat KERRY yoktu. Saat 6.24′te olduğunda ise grup avukatlarından, Avustralya turu için grupta yer almayacağımı bildiren bir e-posta aldım.
Tekrar belirtmek isterim ki orijinal SLAYER kadrosunda yer alan 3 kişiyi görmek için bilet alanlardan özür dilerim. Gelecekte görüşmek dileğiyle…
SLAYER‘ın Avustralya Turu’nda davulun başına JON DETTE oturacak.
KAYNAK: http://metallegion.wordpress.com/2013/02/24/dave-lombardo-slayer-disi/